Iron Chef: Η αναζήτηση του "Σιδερένιου θρύλου" έρχεται στο Netflix

Η θρυλική σειρά ισχυρών γαστρονομικών προκλήσεων επιστρέφει εντός της χρονιάς στην πλατφόρμα του Netflix και θα ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Chef knife Thalyson Souza

Η σειρά που διαμορφώθηκε στα πρότυπα παραγωγής της πρωτότυπης βερσιόν της "Fuji Television Network", είναι η αναγέννηση ενός τηλεοπτικού θρύλου που έγραψε ιστορία στους γαστρονομικούς διαγωνισμούς. 
 

Δεν πρόκειται απλά για ένα μαγειρικό show αλλά για έναν διαγωνισμό που απευθύνεται σε μάγειρες με ικανότητες. Στο "Iron Chef" (ατσάλινος σεφ) οι διαγωνιζόμενοι για να αντεπεξέλθουν στις δοκιμασίες θα πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με καύσιμα "υψηλών οκτανίων" και για να κόψουν το νήμα του τέρματος επιβάλλεται τα κοντέρ της δημιουργικότητας να γράφουν μόνο υψηλές ταχύτητες με παγκοσμίου κλάσης επιδόσεις. Πέντε πρωτοποριακοί "Iron Chefs" θα καλωσορίσουν τους επίδοξους διεκδικητές του τίτλου του "Iron Legend" σε μια ειδικά διαμορφωμένη κουζίνα όπου θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν τα δικά τους όρια δημιουργικότητας και αντοχής. Μέχρι στιγμής, τα ονόματα των "Iron Chefs" δεν έχουν ανακοινωθεί είναι όμως πολύ πιθανόν το line-up να περιλαμβάνει διεθνούς κύρους μορφές. 

Η αυθεντική βερσιόν του "Iron Chef" έκανε πρεμιέρα στην Ιαπωνία το 1993 και ολοκληρώθηκε σε 309 επεισόδια τον Σεπτέμβριο του 1999 ενώ μια πολύ πετυχημένη εκδοχή προβλήθηκε από το αμερικανικό "Food Network" από το 2005 έως το 2018 και ολοκληρώθηκε σε 205 επεισόδια.

Σκηνοθέτης και Executive Producer: Eytan Keller
Showrunner και Executive Producer: Daniel Calin
Executive Producer: Ross Weintraub
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.