"BellBoy" με ανανεωμένο bar food και κοκτέιλ

Pinsa, tacos, mini burgers, γιαπωνέζικα σουβλάκια αλλά και νέες signature μείξεις στο όμορφο all day bar της Νέας Σμύρνης.

BellBoy2

Μοιάζει βγαλμένο από grand hotel άλλων εποχών το πολύ όμορφο all day bar "BellBoy" που δημιούργησε ο Πάνος Παπαγιάννης στην πάντα ζωντανή πλατεία της Νέας Σμύρνης. Πρόσφατα μάλιστα συμπλήρωσε τα δύο του χρόνια, ανανεώνοντας τις λίστες για φαγητό και κοκτέιλ με ενδιαφέρουσες ιδέες. Έτσι την είσοδο της στον κατάλογο του bar food έχει κάνει η pinsa σε τρεις διαφορετικές εκδοχές όπως η Tartufo με σάλτσα μανιταριών, flakes παρμεζάνας και ρόκα, παρέα με γιαπωνέζικα σουβλάκια κοτόπουλου, με μέλι, σόγια και σουσάμι, tacos, mini burgers με τραγανό κοτόπουλο παναρισμένο σε panko, μια ζουμερή πανσέτα με σος τεργιάκι και πουρέ γλυκοπατάτας για όσους πεινούν λίγο παραπάνω και άλλα ωραία συνοδευτικά για το ποτό, το κρασί και το κοκτέιλ. Πέρα από τα κλασικά, η μπάρα προτείνει ακόμα τις δικές της signature μείξεις, όπως το αρωματικό "The Gardener" με τζιν, μαστίχα, αγγούρι και κανέλα, αλλά και το εξωτικό "Caribbean Charm" με παλαιωμένο ουίσκι, καστανή ζάχαρη και μηλίτη. Συχνά πυκνά μάλιστα, τα decks αναλαμβάνουν επώνυμοι guest DJs, ενώ η δράση ξεκινά από νωρίς με specialty coffee και πλούσιο brunch. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".