Οδηγός Εστιατορίων

Μουσικό ραντεβού στο «Picnic» της Νέας Ερυθραίας

Το ατμοσφαιρικό στέκι της Νέας Ερυθραίας υποδέχεται τη mezzo soprano Μαρία Παπανικολάου για μια ξεχωριστή βραδιά.

Μουσικό ραντεβού στο «Picnic» της Νέας Ερυθραίας

Τα συνηθίζει τα ατμοσφαιρικά live κάποιες Κυριακές του μήνα, το όμορφο στέκι της Νέας Ερυθραίας με τον σεβιγιάνικο αέρα και τις ανανεωμένες multi ethnic γεύσεις. Αυτήν την Κυριακή 5/12 είναι η σειρά της γνωστής mezzo soprano Μαρίας Παπανικόλα να ταξιδέψει με τη φωνή της τους επισκέπτες του «Picnic Multiethnic Grill & Bar» με ένα δίωρο πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 8 μ.μ. Την τιμητική τους θα έχουν η τζαζ και τα old goodies, με την απαραίτητη συμπαράσταση στα πλήκτρα από τον διακεκριμένο πιανίστα Μάνο Σαριδάκη. Καθώς τα μουσικά αυτά ραντεβού έχουν βρει πλέον το κοινό τους, οι κρατήσεις για την ξεχωριστή βραδιά είναι ασφαλώς απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Picnic

Πλ. Ν. Πλαστήρα 1, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Εγκαινιάζεται η έκθεση με έργα από τη συλλογή Χατζηιωάννου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Μια αναδρομή στην τέχνη από το 1980 έως σήμερα, μέσα από 104 έργα που ανήκουν στην ιδιοκτησία του ζεύγους Αντώνη και Άζιας Χατζηιωάννου.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/05/2022

Έκθεση εκκλησιαστικής ζωγραφικής για τη Μικρασιατική Καταστροφή στο ΙΑΜΥ

Στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη αφιερωματική έκθεση με τίτλο "1922 – 2022, Ιστορίες μνήμης και τέχνης: αναστοχασμοί στη θρησκευτική ζωγραφική των Σ. Παπαλουκά, Φ. Κόντογλου, Σ. Βασιλείου" με έργα των σπουδαίων νεοελλήνων ζωγράφων.

Οκτώ νεαρά κορίτσια ερμηνεύουν τη "Μήδεια" με την καθοδήγηση της Αλίκης Δανέζη Knutsen και ροκ διαθέσεις

Η Παιδική Θεατρική Ομάδα "Εμείς-Εμείς" παρουσιάζει μια work in progress παράσταση με ελεύθερη είσοδο το Σάββατο 28 Μαΐου στην Πλατεία Κουμουνδούρου.

Συνεχίζονται οι ψυχαγωγικές δράσεις για τα παιδιά με τις "Κυριακές στην Αθήνα"

Την πρώτη Κυριακή του καλοκαιριού, τα μουσεία και οι πολιτιστικοί χώροι του Δήμου Αθηναίων προσκαλούν τα παιδιά σε ψυχαγωγικές δράσεις με οικολογικό αποτύπωμα.

Γνωριμία με τους "Βασιλείς της Ηπείρου" στη "Μηχανή του Χρόνου"

Η εκπομπή του Cosmote History HD έχει ως θέμα δύο αδέρφια μιας αγροτικής οικογένειας, που μέσα σε λίγα χρόνια έγιναν δύο από τους πιο αδίστακτους λήσταρχους του μεσοπολέμου.

"Δώσε Αξία στα Σκουπίδια σου": μια πράσινη καμπάνια για τη διαχείριση των απορριμάτων

Ξεκινά η ενημερωτική εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου και της Περιφέρειας Αττικής για την Πράσινη Μετάβαση στην Κυκλική Οικονομία.

Έξι θεατρικές ομάδες στο Φεστιβάλ Κωμωδίας του Vault

Θεατρικές ομάδες που δημιουργήθηκαν μέσα από τα εργαστήρια του Vault, τη σεζόν 2021-22, θα παρουσιάσουν έξι διαφορετικές κωμωδίες στο θέατρο του Βοτανικού.