Οδηγός Εστιατορίων

Μουσικό ραντεβού στο «Picnic» της Νέας Ερυθραίας

Το ατμοσφαιρικό στέκι της Νέας Ερυθραίας υποδέχεται τη mezzo soprano Μαρία Παπανικολάου για μια ξεχωριστή βραδιά.

Μουσικό ραντεβού στο «Picnic» της Νέας Ερυθραίας

Τα συνηθίζει τα ατμοσφαιρικά live κάποιες Κυριακές του μήνα, το όμορφο στέκι της Νέας Ερυθραίας με τον σεβιγιάνικο αέρα και τις ανανεωμένες multi ethnic γεύσεις. Αυτήν την Κυριακή 5/12 είναι η σειρά της γνωστής mezzo soprano Μαρίας Παπανικόλα να ταξιδέψει με τη φωνή της τους επισκέπτες του «Picnic Multiethnic Grill & Bar» με ένα δίωρο πρόγραμμα, που θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 8 μ.μ. Την τιμητική τους θα έχουν η τζαζ και τα old goodies, με την απαραίτητη συμπαράσταση στα πλήκτρα από τον διακεκριμένο πιανίστα Μάνο Σαριδάκη. Καθώς τα μουσικά αυτά ραντεβού έχουν βρει πλέον το κοινό τους, οι κρατήσεις για την ξεχωριστή βραδιά είναι ασφαλώς απαραίτητες.

Περισσότερες πληροφορίες

Picnic

Πλ. Ν. Πλαστήρα 1, Νέα Ερυθραία
  • Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Updated | Αυτές είναι οι πέντε πρεμιέρες που περιμένουμε μέχρι την Άνοιξη στο Εθνικό Θέατρο

Δυναμικά ξεκινά το Εθνικό Θέατρο τη Νέα Χρονιά με πέντε νέες παραστάσεις. Για να είσαστε προετοιμασμένοι σας δίνουμε τη λίστα με τα έργα, τους σκηνοθέτες, τους πρωταγωνιστές και τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους.

Μέχρι τέλος του μήνα θα παίζεται το "Τέλος του παιχνιδιού"

Για λίγες ακόμα ημέρες προλαβαίνετε να δείτε το μπεκετικό "Τέλος του παιχνιδιού" στο Σύγχρονο Θέατρο με τον Δημήτρη Καταλειφό.

Preview 2022: Όλα όσα ανυπομονούμε να δούμε και να ακούσουμε σε μια γεμάτη πολιτιστικά χρονιά

Σημαντικά ονόματα του διεθνούς καλλιτεχνικού στερεώματος, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες, ταινίες που θα διεκδικήσουν ή έχουν κερδίσει ήδη χρυσά αγαλματίδια και μεγάλα εικαστικά γεγονότα δίνουν το στίγμα μιας δυναμικής σεζόν.