Στην τελική ευθεία βρίσκεται το εστιατόριο «Amaya» που ανοίγει επίσημα τις πόρτες του στις 26/11 στο Μικρολίμανο. Πρόκειται για τη νέα πρόταση της οικογένειας των ιταλικών εστιατορίων «Al Pino» με τη μακρά ιστορία στο Παλαιό Φάληρο και το Χαλάνδρι, που θα εστιάζει στην κουζίνα itameshi ή αλλιώς το όλο και πιο δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο πάντρεμα των ιταλικών γεύσεων με τις ιαπωνικές. Μαύρη καρμπονάρα με μελάνι σουπιάς, καπνιστή πανσέτα, λευκή miso, αυγό ποσέ και πούδρα από φύκια nori αλλά και bucatini με μοσχαρίσια στηθοπλευρά, παρμεζάνα, φρέσκια ντομάτα και kimchi είναι κάποιες από τις προτάσεις του γνωστού σεφ Χρύσανθου Μανωλόπουλου, ο οποίος επιμελείται το μεσημεριανό και το βραδινό μενού του εστιατορίου, ενώ την λίστα των κοκτέιλ που έχουν και αυτά αρώματα Ιταλίας και Ιαπωνίας, υπογράφει ο βραβευμένος bartender Τεό Σπυρόπουλος. Περισσότερα θα σας πούμε σύντομα.
Ακτή Δηλαβέρη 1, Μικρολίμανο, 210 4100127