Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο εστιάζει στη μοντέρνα κρεατοφαγία.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά

Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο έκανε μόλις πρεμιέρα στα βόρεια προάστια, εστιάζοντας στη μοντέρνα κρεατοφαγία. Το «Δον Μόσκιο» βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό «Καστελόριζο» της Κηφισιάς και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο, που συνδυάζει το γυμνό κόκκινο τούβλο στους τοίχους με τις πράσινες πινελιές από φυτά εσωτερικού χώρου και μια εντυπωσιακή μπάρα από κόκκινο και λευκό μάρμαρο.

Το «Δον Μόσκιο» καλωσορίζει τους meat lovers στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μενού που έχει διαμορφώσει ο Άγγελος Τζαν κάνει την αρχή με ενδιαφέροντα κρεατο-ορεκτικά όπως το μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού και σος πίκο ντε γκάλο, προτείνοντας για τη συνέχεια κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες, ορισμένα εκ των οποίων ωρίμανσης, αλλά και κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν λείπουν και ορισμένα κύρια πιάτα, όπως το φιλέτο κόκκορα που σερβίρεται με κους κους αρωματισμένο με σάλτσα μάραθου και ζαμπαγιόν από ταχίνι, ενώ τόσο η λίστα των κρασιών όσο και εκείνη των κοκτέιλ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.