Η νέα πρόταση του ομίλου Καστελόριζο έκανε μόλις πρεμιέρα στα βόρεια προάστια, εστιάζοντας στη μοντέρνα κρεατοφαγία. Το «Δον Μόσκιο» βρίσκεται πολύ κοντά στο ιστορικό «Καστελόριζο» της Κηφισιάς και ξεδιπλώνει τη δράση του σε έναν σύγχρονης αισθητικής χώρο, που συνδυάζει το γυμνό κόκκινο τούβλο στους τοίχους με τις πράσινες πινελιές από φυτά εσωτερικού χώρου και μια εντυπωσιακή μπάρα από κόκκινο και λευκό μάρμαρο.
Το μενού που έχει διαμορφώσει ο Άγγελος Τζαν κάνει την αρχή με ενδιαφέροντα κρεατο-ορεκτικά όπως το μεδούλι με τσάτνεϊ κρεμμυδιού και σος πίκο ντε γκάλο, προτείνοντας για τη συνέχεια κρεατικά από επιλεγμένες φάρμες, ορισμένα εκ των οποίων ωρίμανσης, αλλά και κοπές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Δεν λείπουν και ορισμένα κύρια πιάτα, όπως το φιλέτο κόκκορα που σερβίρεται με κους κους αρωματισμένο με σάλτσα μάραθου και ζαμπαγιόν από ταχίνι, ενώ τόσο η λίστα των κρασιών όσο και εκείνη των κοκτέιλ έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου. Περισσότερα θα σας πούμε μόλις το δοκιμάσουμε.