To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το ατμοσφαιρικό gastro bar του Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation.

To «Huaca» έχει γενέθλια

Τα δύο χρόνια λειτουργίας συμπληρώνει το «Huaca» με την μεγάλη αγάπη για τις Nikkei γεύσεις στο Μετς και το γιορτάζει με ένα ειδικό menu degustation, που θα σερβιριστεί στις 8/11. Το «παρών» στην ανοικτή κουζίνα θα δώσει ειδικά για την περίσταση ο ταλαντούχος executive chef του ατμοσφαιρικού gastro bar Δημήτρης Κότσαλης, ο οποίος θα ετοιμάσει μαζί με τον Σωτήρη Κόρακα που κρατά τα ηνία της κουζίνας, μια σειρά από ενδιαφέρουσες ιαπωνο-περουβιανές σπεσιαλιτέ.

To «Huaca» έχει γενέθλια - εικόνα 1

Η αρχή γίνεται με μια σαλάτα κινόα με τατάκι τόνου και εσπεριδοειδή, η «ωμή» συνέχεια επιφυλλάσει tiradito από μαγιάτικο με αχινό και σεβίτσε τσιπούρας με γυαλιστερές, ενώ την κορύφωση του μενού θα φέρουν η καραμελωμένη μελιτζάνα Nasu Miso με ντρέσινγκ από ταχίνι και το χιλιανό λαβράκι με πουρέ λευκού καρότου. Τις γεύσεις θα συνοδεύσει το καινούργιο κρασί του οινοποιείου Μπουτάρη «Λευκό Γράμμα», δεν θα λείψουν ωστόσο τα signature cocktails του Άρη Χατζηαντωνίου, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τη μπάρα του μαγαζιού. Το ειδικό αυτό εορταστικό μενού κοστίζει € 60 κατ’άτομο, και θα σερβιριστεί σε δύο slots (6.30 και 9.30 μ.μ.) κατόπιν της απαραίτητης κράτησης.

Περισσότερες πληροφορίες

Huaca

Τιμολέοντος 1, Μετς
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;