«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά

Το γνωστό θαλασσινό στέκι της Ηλιούπολης μόλις απέκτησε αδερφάκι στα βόρεια της πόλης.

«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά

Το γνωστό θαλασσινό στέκι που δημιούργησε ο Αντώνης Κωβαίος στην Ηλιούπολη μόλις απέκτησε ένα πιο επίσημο αδερφάκι στα βόρεια της πόλης. Οι «Μικρές Κυκλάδες» της Κηφισιάς στεγάζονται στο χώρο του παλιού «Hachiko» επί της Αγίου Τρύφωνος, ο οποίος ανανεώθηκε αισθητά προκειμένου να στεγάσει κάτω από τον εντυπωσιακό κυματοειδή «ουρανό» του την μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Γιώργου Μπάκα.

«Μικρές Κυκλάδες» και στην Κηφισιά - εικόνα 1

Το μενού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ωμοφαγία, με προτάσεις σαν το σεβίτσε από γάμπαρη Αμβρακικού μαριναρισμένο σε τεκίλα και passion fruit ή το καρπάτσιο από μαγιάτικο με μαστιχέλαιο και αυγοτάραχο, βάζει όμως στο παιχνίδι και άλλες ωραίες ιδέες όπως η θαλασσινή pasta και το ολόκληρο ψάρι ψημένο σε ζυμάρι με μυρωδικά. Το φρέσκο ψάρι αλλά και πολλές πρώτες ύλες προέρχονται φυσικά και εδώ από τις Μικρές Κυκλάδες, ενώ δεν λείπει ένα oyster bar για όσους προτιμούν το θαλασσινό τσιμπολόγημα συνοδεία κρασιού και κοκτέιλ.

Περισσότερες πληροφορίες

Μικρές Κυκλάδες

Αγίου Τρύφωνος 15 και Ομήρου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.