Το γνωστό θαλασσινό στέκι που δημιούργησε ο Αντώνης Κωβαίος στην Ηλιούπολη μόλις απέκτησε ένα πιο επίσημο αδερφάκι στα βόρεια της πόλης. Οι «Μικρές Κυκλάδες» της Κηφισιάς στεγάζονται στο χώρο του παλιού «Hachiko» επί της Αγίου Τρύφωνος, ο οποίος ανανεώθηκε αισθητά προκειμένου να στεγάσει κάτω από τον εντυπωσιακό κυματοειδή «ουρανό» του την μοντέρνα θαλασσινή κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Γιώργου Μπάκα.
Το μενού δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ωμοφαγία, με προτάσεις σαν το σεβίτσε από γάμπαρη Αμβρακικού μαριναρισμένο σε τεκίλα και passion fruit ή το καρπάτσιο από μαγιάτικο με μαστιχέλαιο και αυγοτάραχο, βάζει όμως στο παιχνίδι και άλλες ωραίες ιδέες όπως η θαλασσινή pasta και το ολόκληρο ψάρι ψημένο σε ζυμάρι με μυρωδικά. Το φρέσκο ψάρι αλλά και πολλές πρώτες ύλες προέρχονται φυσικά και εδώ από τις Μικρές Κυκλάδες, ενώ δεν λείπει ένα oyster bar για όσους προτιμούν το θαλασσινό τσιμπολόγημα συνοδεία κρασιού και κοκτέιλ.