Shrimp & More στο «GB Roof Garden»

Ένα νέο θεματικό μενού που υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες ετοιμάζει ο Chef de Cuisine Νίκος Μαυρόκωστας.

Shrimp & More στο «GB Roof Garden»

Ένα νέο θεματικό μενού που υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες ετοιμάζει ο Chef de Cuisine Νίκος Μαυρόκωστας.

Shrimp & More στο «GB Roof Garden» - εικόνα 1

Ο σεφ εμπνέεται από το νόστιμο μαλακόστρακο θαλασσινό χαρίζοντας τη θαλασσινή γεύση του σε πέντε δημιουργικές προτάσεις όπως οι γεμιστοί μαρουλοντολμάδες με μυρώνια και σάλτσα λεμονιού αρωματισμένη με μαστίχα, η γαριδομακαρονάδα με λινγκουίνι, «guanciale» και σάλτσα μασκαρπόνε με τρούφα, η ρεβυθάδα, όπου η γεύση της σούπας ενισχύεται με συμιακό γαριδάκι και σερβίρεται με γαρίδες βορείου Αιγαίου, η σούπα ψητής κολοκύθας με ταρτάρ γαρίδας, αρωματισμένη με κάρδαμο και πραλίνα φουντουκιού αλλά και ένα φίνο καρπάτσιο με γαρίδες Κοιλάδος Ερμιόνης, μανταρίνι, μέλι πεύκου, αυγοτάραχο και παντζάρι.

Shrimp & More στο «GB Roof Garden» - εικόνα 2

Καθημερινά 1.00μ.μ.– 01:00π.μ.
Από 25 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2021

Περισσότερες πληροφορίες

GB Roof Garden

(ξεν. «Grande Bretagne») Πλ. Συντάγματος & Πανεπιστημίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.