Ένα νέο θεματικό μενού που υμνεί όλα τα είδη γαρίδας που αλιεύονται στις ελληνικές θάλασσες ετοιμάζει ο Chef de Cuisine Νίκος Μαυρόκωστας.
Ο σεφ εμπνέεται από το νόστιμο μαλακόστρακο θαλασσινό χαρίζοντας τη θαλασσινή γεύση του σε πέντε δημιουργικές προτάσεις όπως οι γεμιστοί μαρουλοντολμάδες με μυρώνια και σάλτσα λεμονιού αρωματισμένη με μαστίχα, η γαριδομακαρονάδα με λινγκουίνι, «guanciale» και σάλτσα μασκαρπόνε με τρούφα, η ρεβυθάδα, όπου η γεύση της σούπας ενισχύεται με συμιακό γαριδάκι και σερβίρεται με γαρίδες βορείου Αιγαίου, η σούπα ψητής κολοκύθας με ταρτάρ γαρίδας, αρωματισμένη με κάρδαμο και πραλίνα φουντουκιού αλλά και ένα φίνο καρπάτσιο με γαρίδες Κοιλάδος Ερμιόνης, μανταρίνι, μέλι πεύκου, αυγοτάραχο και παντζάρι.
Καθημερινά 1.00μ.μ.– 01:00π.μ.
Από 25 Οκτωβρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2021