
Ο σεφ, αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο του concept , με την κουζίνα να κινείται γύρω από Nikkei και λατινοαμερικάνικο γευστικό άξονα, όπως σε αρκετές από τις πρόσφατες δουλειές που έχει παρουσιάσει ("Εl Jiron" στο Νέο Ψυχικό, "Workshop by Aliento" στο Γαλάτσι, "Blue Lagoon" του ξενοδοχείου "Εlounda Beach"). Ωστόσο, το πρώτο του ατομικό εγχείρημα θα είναι ένα ιαπωνοπερουβιανό κράμα εμπλουτισμένο με στοιχεία από Εκουαδόρ, Χιλή, Παραγουάη, Βολιβία με τα μαγειρικά decks της ανοιχτής κουζίνας να παίζουν ρεπερτόριο και της ημεδαπής σε διασκευές με άποψη. Η φιλοσοφία του omakase θα έχει επίσης την τιμητική της οπότε όταν το επισκεφθείτε, μη διστάσετε να κάνετε κράτηση στην μπάρα αφήνοντας τη βραδιά σας στα χέρια του σεφ. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες του "α", από την ανοιχτή κουζίνα θα βγαίνουν πιάτα όπως διάφραγμα στα κάρβουνα συνοδεία πουρέ κουνουπίδι με miso, ωμές παρασκευές όπως η ceviche Equador με γαρίδες και ντομάτα, ψωμιά δικής τους παραγωγής όπως ένα παραδοσιακό της Παραγουάης με γέμιση τεσσάρων τυριών, που θα ψήνεται στον ατμό και θα τελειώνουν σε ειδική ψησταριά, γεμιστά ζυμαρικά με ζύμη γκιόζα κ.ά. Στην κουζίνα θα υπάρχει και χώρος-mini θερμοκήπιο όπου θα παράγουν φύτρες ενώ στόχος τους είναι η εφαρμογή της μηδενικής απόρριψης τροφής με κάθε δυνατό τρόπο.
Την επιμέλεια σχεδιασμού του χώρου έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Μπάφης (Bafis & Partners Architects), η γλυκιά επίγευση θα είναι δια χειρός του pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη (La Maison Fine Pastry) ενώ τη λίστα των κρασιών, ποτών και κοκτέιλ διαμορφώνει ο Άρης Χατζηαντωνίου. Το όνομα είναι ακόμα υπό συζήτηση ενώ το project αναμένεται να κάνει πρεμιέρα προς τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.