Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Anza Lounge Bar & Restaurant»

Το νέο γευστικό στέκι στα απόμερα του κέντρου, μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα must visit μας, για την επόμενη επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Anza Lounge Bar & Restaurant»

Σε κομψό περιβάλλον με ανεπιτήδευτες γραμμές ιταλικής φινέτσας και ντιζαϊνάτης πολυτέλειας, το «Anza Lounge Bar & Restaurant» ξεδιπλώνει μια νέα εστιατορική πρόταση στον γευστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, προτείνοντας εκλεπτυσμένη all day καλοφαγία, χωρίς στεγανά.

Η ανοιχτή κουζίνα του, γεμάτη ενέργεια και νοστιμιά, είναι το μέρος που δημιουργείται η μαγεία, αφού η έμπειρη ομάδα της ετοιμάζει λαχταριστές lunch, brunch ή dinner λιχουδιές με προσωπικότητα, αλλά και πλούσιες προτάσεις πρωινού που σερβίρονται όλη την ημέρα!

Αυθεντικά και εμπνευσμένα, με τοπικό twist αλλά και κοσμοπολίτικες αναφορές, τα πιάτα του «Anza Lounge Bar & Restaurant» συνοδεύονται ευφάνταστα cocktails με την εποχικότητα για βασικό τους συστατικό, ενώ η wine list συμπληρώνει την απόλαυση, αναδεικνύοντας τις light snacking προτάσεις που επιφυλάσσει το μενού για όλες τις ώρες της ημέρας.

Place-to-be τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους κατοίκους της πόλης, αυτό το νέο γευστικό στέκι στις ήσυχες παρυφές του Κέντρου, μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα must visit μας, για την επόμενη επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη.

Δωδεκανήσου 6, Θεσσαλονίκη, 2310553283, Facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.