Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Anza Lounge Bar & Restaurant»

Το νέο γευστικό στέκι στα απόμερα του κέντρου, μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα must visit μας, για την επόμενη επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη

Το S.Pellegrino και το Acqua Panna μας συστήνουν το «Anza Lounge Bar & Restaurant»

Σε κομψό περιβάλλον με ανεπιτήδευτες γραμμές ιταλικής φινέτσας και ντιζαϊνάτης πολυτέλειας, το «Anza Lounge Bar & Restaurant» ξεδιπλώνει μια νέα εστιατορική πρόταση στον γευστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης, προτείνοντας εκλεπτυσμένη all day καλοφαγία, χωρίς στεγανά.

Η ανοιχτή κουζίνα του, γεμάτη ενέργεια και νοστιμιά, είναι το μέρος που δημιουργείται η μαγεία, αφού η έμπειρη ομάδα της ετοιμάζει λαχταριστές lunch, brunch ή dinner λιχουδιές με προσωπικότητα, αλλά και πλούσιες προτάσεις πρωινού που σερβίρονται όλη την ημέρα!

Αυθεντικά και εμπνευσμένα, με τοπικό twist αλλά και κοσμοπολίτικες αναφορές, τα πιάτα του «Anza Lounge Bar & Restaurant» συνοδεύονται ευφάνταστα cocktails με την εποχικότητα για βασικό τους συστατικό, ενώ η wine list συμπληρώνει την απόλαυση, αναδεικνύοντας τις light snacking προτάσεις που επιφυλάσσει το μενού για όλες τις ώρες της ημέρας.

Place-to-be τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους κατοίκους της πόλης, αυτό το νέο γευστικό στέκι στις ήσυχες παρυφές του Κέντρου, μπαίνει σίγουρα στη λίστα με τα must visit μας, για την επόμενη επίσκεψή μας στη Θεσσαλονίκη.

Δωδεκανήσου 6, Θεσσαλονίκη, 2310553283, Facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.