Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers»

Ο Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον Juan Amador στο ατμοσφαιρικό rooftop του ξενοδοχείο της οδού Μητροπόλεως, για ένα four hands dinner υψηλών στροφών στις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers»

Σεφ στο μοναδικό εστιατόριο της Βιέννης που έχει καταφέρει να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση του οδηγού Michelin, ο τριάστερος Juan Amador του «Amador» θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό four hands dinner με τον πολυπράγμων Παύλο Κυριάκη, εγκαινιάζοντας με τρόπο δυναμικό τη φθινοπωρινή σεζόν για το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «The Zillers», την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers» - εικόνα 1

Με την επιβλητική σιλουέτα της Ακρόπολης για φόντο, ο Ισπανός σεφ θα παρουσιάσει πιάτα – υπογραφή της ιδιοσυγκρασιακής του διαδρομής μέσα από ένα γαστρονομικό μενού οκτώ σταδίων (110 ευρώ / άτομο, χωρίς κρασί), με το εμβληματικό του περιστέρι με μάνγκο και κάρυ, να πλαισιώνεται από δημιουργίες όπως η καραβίδα σε ζεστή και κρύα εκδοχή με καφίρ λάιμ και μοβ καρότο, αλλά και τα στρείδια με χαβιάρι σε «παγωμένη» beurre blanc.

Όπως γίνεται συνήθως με τις Four Hands Dinner βραδιές του «The Zillers», έτσι και σ’ αυτήν οι περιορισμένες θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, οπότε σπεύσατε για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".