Σεφ στο μοναδικό εστιατόριο της Βιέννης που έχει καταφέρει να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση του οδηγού Michelin, ο τριάστερος Juan Amador του «Amador» θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό four hands dinner με τον πολυπράγμων Παύλο Κυριάκη, εγκαινιάζοντας με τρόπο δυναμικό τη φθινοπωρινή σεζόν για το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «The Zillers», την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.
Με την επιβλητική σιλουέτα της Ακρόπολης για φόντο, ο Ισπανός σεφ θα παρουσιάσει πιάτα – υπογραφή της ιδιοσυγκρασιακής του διαδρομής μέσα από ένα γαστρονομικό μενού οκτώ σταδίων (110 ευρώ / άτομο, χωρίς κρασί), με το εμβληματικό του περιστέρι με μάνγκο και κάρυ, να πλαισιώνεται από δημιουργίες όπως η καραβίδα σε ζεστή και κρύα εκδοχή με καφίρ λάιμ και μοβ καρότο, αλλά και τα στρείδια με χαβιάρι σε «παγωμένη» beurre blanc.
Όπως γίνεται συνήθως με τις Four Hands Dinner βραδιές του «The Zillers», έτσι και σ’ αυτήν οι περιορισμένες θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, οπότε σπεύσατε για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.