Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers»

Ο Παύλος Κυριάκης υποδέχεται τον Juan Amador στο ατμοσφαιρικό rooftop του ξενοδοχείο της οδού Μητροπόλεως, για ένα four hands dinner υψηλών στροφών στις 12 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers»

Σεφ στο μοναδικό εστιατόριο της Βιέννης που έχει καταφέρει να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση του οδηγού Michelin, ο τριάστερος Juan Amador του «Amador» θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα μοναδικό four hands dinner με τον πολυπράγμων Παύλο Κυριάκη, εγκαινιάζοντας με τρόπο δυναμικό τη φθινοπωρινή σεζόν για το ατμοσφαιρικό εστιατόριο του «The Zillers», την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Επιστροφή με λάμψη Michelin για το «The Zillers» - εικόνα 1

Με την επιβλητική σιλουέτα της Ακρόπολης για φόντο, ο Ισπανός σεφ θα παρουσιάσει πιάτα – υπογραφή της ιδιοσυγκρασιακής του διαδρομής μέσα από ένα γαστρονομικό μενού οκτώ σταδίων (110 ευρώ / άτομο, χωρίς κρασί), με το εμβληματικό του περιστέρι με μάνγκο και κάρυ, να πλαισιώνεται από δημιουργίες όπως η καραβίδα σε ζεστή και κρύα εκδοχή με καφίρ λάιμ και μοβ καρότο, αλλά και τα στρείδια με χαβιάρι σε «παγωμένη» beurre blanc.

Όπως γίνεται συνήθως με τις Four Hands Dinner βραδιές του «The Zillers», έτσι και σ’ αυτήν οι περιορισμένες θέσεις αναμένεται να εξαντληθούν γρήγορα, οπότε σπεύσατε για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κανείς δε στρώνει κυριακάτικο τραπέζι όπως το "Mercato" του "Four Seasons"

Στη Βουλιαγμένη, για την πιο πληθωρική γευστική εμπειρία που έλαβε ποτέ χώρα στα αθηναϊκά εστιατορικά δρώμενα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
07/12/2022

"The Wine Barrel": Αυτά τα Χριστούγεννα θα γίνει του κουτιού!

Το "The Wine Barrel" δίνει ιδέες για τη wine list και το pairing με τα εδέσματα του Χριστουγεννιάτικου ή του Πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού ανατρέποντας όλα όσα πίστευες για τα κρασιά που δεν βρίσκονται στη συνηθισμένη γυάλινη συσκευασία.

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.