To S.Pellegrino και το Acqua Panna χαρίζουν τη δροσιά τους στο «Brusco Kitchen & Bar»

Μια φρέσκια και διαφορετική πρόταση στο πανέμορφο νησί του Ιονίου

To S.Pellegrino και το Acqua Panna χαρίζουν τη δροσιά τους στο «Brusco Kitchen & Bar»

Το ολοκαίνουργιο «Brusco Kitchen & Bar» βρέχει εδώ και πολύ λίγο καιρό τα πόδια του στον περίφημο Λαγανά της Ζακύνθου. Μπορεί να πρόκειται για μια φρέσκια και διαφορετική πρόταση στο πανέμορφο νησί του Ιονίου, όμως τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες έχουν βρει εδώ ένα νέο στέκι που προσφέρεται για κάθε στιγμή και διάθεση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι αναπαυτικές ξαπλώστρες εκεί που σκάει το κύμα προσφέρονται για την πρώτη, και φυσικά όχι μόνο, βουτιά της ημέρας που αποκτά άλλη γεύση αν τη συνοδεύσετε με έναν καλό καφέ και ένα δυναμωτικό πρωινό ή γευστικά σνακς από τον ειδικό κατάλογο. Από το μεσημέρι και μετά, μπαίνει ακόμα σε λειτουργία η κομψή και δροσερή βεράντα του εστιατορίου, όπου σερβίρονται μοντέρνες γεύσεις με fine dining διάθεση. Ασφαλώς δεν λείπουν οι πολύ ταιριαστές οινικές επιλογές από την πλούσια κάβα του «Brusco Kitchen & Bar», ενώ οι λάτρεις των κοκτέιλ θα βρουν πολλές δροσερές προτάσεις που ταιριάζουν τέλεια στην καλοκαιρινή εποχή.

To S.Pellegrino και το Acqua Panna χαρίζουν τη δροσιά τους στο «Brusco Kitchen & Bar» - εικόνα 1

Λαγανάς, Ζάκυνθος, 2695055053, www.bruscozante.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

30 χρόνια Χρυσοί Σκούφοι: Η γαστρονομία της βραδιάς

Σε μια ατμόσφαιρα φορτισμένη με συγκίνηση, οι 11 επιδραστικότεροι σεφ της Ελλάδας μαγείρεψαν ένα εξαιρετικό μενού, τιμώντας τα 30 χρόνια κορυφαίας γαστρονομίας στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
22/09/2023

Το "Ντράβαλος Μεζέ" είναι το μεζεδάδικο που έλειπε από τη Νάουσα της Πάρου

Κι όμως στο πιο τουριστικό σημείο της Πάρου, τη Νάουσα, μπορείς να φας τηγανητά μεζεδάκια όπως παλιά και, μάλιστα, σε προσιτές τιμές.

Piato

Έναν καινούργιο πόλο έλξης, έξω από τα μεγάλα ξενοδοχεία της Ελούντας, δημιουργεί το πλήρως ανακαινισμένο εστιατόριο στην είσοδο του Αγίου Νικολάου. Ο έμπειρος σεφ Αλέξανδρος Κιουσάμπας προτείνει σύγχρονες ελληνικές γεύσεις με τονισμένο το κρητικό στοιχείο ως προς τις συνταγές και τα υλικά.

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Aperitivo στο "Burratino"

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακορύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης. Μας καλεί στην αγαπημένη του αυλή, που βρίσκεται στο κέντρο, για spritz και φαγητό α λα Ιταλικά.

Η πολύ κομψή κουζίνα του Πέτρου Δήμα στο "Makris Athens"

Φιλοδοξεί να γίνει η ναυαρχίδα των εστιατορίων "Makris" και η κουζίνα του μυρίζει ήδη υψηλές διακρίσεις. Το νέο ρεστοράν του Πέτρου Δήμα και των Domes Resort στην Ερμού βλέπει Ακρόπολη, αρχαία Αγορά και Θησείο και στοχεύει ψηλά.

'Ήπειρος': Στου Γκύζη για κορυφαίο σουβλάκι

Μία πινέζα-προορισμός στον χάρτη της αστικής σουβλακοφαγίας, με γύρο που σκοτώνει.

Τα γευστικά νέα του φθινοπώρου: Αφίξεις, ανανεώσεις και προσεχώς στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας

Καινούρια εστιατόρια που ήρθαν ή καταφθάνουν σύντομα, φρέσκα σενάρια που ήδη γράφονται και ηχηρές συνεργασίες δίνουν τον τόνο.