«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς

Το signature εξωτικό μείγμα ωραίων μουσικών, καλοφτιαγμένων κοκτέιλ και προσεγμένων γεύσεων είναι κι αυτή τη χρονιά το αντίδοτό μας στον καλοκαιρινό καύσωνα

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς

Το signature εξωτικό μείγμα ωραίων μουσικών, καλοφτιαγμένων κοκτέιλ και προσεγμένων γεύσεων, είναι κι αυτή τη χρονιά το αντίδοτό μας στον καλοκαιρινό καύσωνα, με τον «μυστικό» κήπο του «Buba» να μας τηλεμεταφέρει στους τροπικούς μέσω… Κηφισιάς. Ο διάχυτος εξωτισμός φωτίζεται από εξαντρίκ γιρλάντες και φευγάτα φωτιστικά και σιγοντάρεται από ανατολίτικα memorabilia, ταξιδιωτικά σουβενίρ και επιβλητικά collector’s αντικείμενα, αλλά κι έναν... κρεμαστό κήπο που αιωρείται πάνω από τα τραπέζια και το μπαρ.

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς - εικόνα 1

Τώρα το καλοκαίρι, μάλιστα, που το «Buba» ανοίγει τη γυάλινη οροφή του, η τροπική αύρα πλημμυρίζει το χώρο και δραπετεύει για να απλωθεί σε όλη τη γειτονιά. Αυτήν την αίσθηση της απογείωσης αβαντάρουν και οι αρωματικές και μπαχαρένιες μείξεις του μπαρ, αλλά και οι φευγάτες μουσικές που επιμελείται σταθερά ο General Conzou (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Ζουγανέλης), μπλέκοντας ρέγκε, rock ‘n’ roll και ντίσκο με παλιά κι αγέραστα Arabian hits κι αμερικάνικα ρεμπέτικα.

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς - εικόνα 2

Όσο για τα πιάτα; Αυτά είναι ένα ταξίδι από μόνα τους, σταχυολογώντας τα καλύτερα της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ με ολίγη από Πεκίνο, σε ένα κοσμοπολίτικο ασιατικό πανόραμα που σου τσεκάρει το εισιτήριο με τις μυρωδιές, προτού σου σφραγίσει το διαβατήριο με τις γεύσεις του– δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η κουζίνα του είναι best seller στα delivery της περιοχής, στα σαλόνια της οποίας φτάνει με προσεγμένες, ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες εδώ και αρκετό καιρό…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Παύλος Κυριάκης είναι ο νέος executive chef στο 'Elaia' του 'Kapsaliana Village'

Αλλαγή σκυτάλης στο βραβευμένο εστιατόριο του κρητικού χωριού-ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/03/2024

"Lesante Cape": Η ελληνική φιλοξενία συναντά την υψηλή γαστρονομία μέσα από τις δημιουργίες του Σταύρου Υφαντίδη

Το πιο πρόσφατο εγχείρημα της Lesante Collection στη Ζάκυνθο βάζει τη γεύση στο επίκεντρο αντλώντας έμπνευση από την ελληνική παράδοση.

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

'Linovatis': Στην Κηφισιά, το κρασί αποκτά φωνή

Το φροντισμένο wine bistro στην Πλάκα των Βορείων Προαστίων προσεγγίζει το κρασί με το δικό του στυλ.

Nebbiolo

Το νέο μέλος της οικογένειας των οινόφιλων εστιατορίων "Brunello" και "Barolo" έκανε ποδαρικό με το δεξί στην Εκάλη. Κομψή ζεστασιά τόσο στο χώρο όσο και στην ιταλική κουζίνα που επιμελείται ο Θοδωρής Παπανικολάου.

Gorlomi

Θερμή μητροπολιτική κλασική αύρα, class και ευφορική ενέργεια σ’ ένα καινούργιο hot ρεστοράν της Αθήνας. Η fine comfort κουζίνα έχει υπογραφή made in Italy από τον αστεράτο σεφ Lucca Piscazzi.

Αναζητώντας τον καλύτερο Έλληνα σομελιέ του 2024

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον Καλύτερο Οινοχόο του 2024, με τη συμμετοχή 14 συνολικά διαγωνιζομένων, θα λάβει χώρα στις 2 Μαρτίου.