«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς

Το signature εξωτικό μείγμα ωραίων μουσικών, καλοφτιαγμένων κοκτέιλ και προσεγμένων γεύσεων είναι κι αυτή τη χρονιά το αντίδοτό μας στον καλοκαιρινό καύσωνα

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς

Το signature εξωτικό μείγμα ωραίων μουσικών, καλοφτιαγμένων κοκτέιλ και προσεγμένων γεύσεων, είναι κι αυτή τη χρονιά το αντίδοτό μας στον καλοκαιρινό καύσωνα, με τον «μυστικό» κήπο του «Buba» να μας τηλεμεταφέρει στους τροπικούς μέσω… Κηφισιάς. Ο διάχυτος εξωτισμός φωτίζεται από εξαντρίκ γιρλάντες και φευγάτα φωτιστικά και σιγοντάρεται από ανατολίτικα memorabilia, ταξιδιωτικά σουβενίρ και επιβλητικά collector’s αντικείμενα, αλλά κι έναν... κρεμαστό κήπο που αιωρείται πάνω από τα τραπέζια και το μπαρ.

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς - εικόνα 1

Τώρα το καλοκαίρι, μάλιστα, που το «Buba» ανοίγει τη γυάλινη οροφή του, η τροπική αύρα πλημμυρίζει το χώρο και δραπετεύει για να απλωθεί σε όλη τη γειτονιά. Αυτήν την αίσθηση της απογείωσης αβαντάρουν και οι αρωματικές και μπαχαρένιες μείξεις του μπαρ, αλλά και οι φευγάτες μουσικές που επιμελείται σταθερά ο General Conzou (κατά κόσμον Κωνσταντίνος Ζουγανέλης), μπλέκοντας ρέγκε, rock ‘n’ roll και ντίσκο με παλιά κι αγέραστα Arabian hits κι αμερικάνικα ρεμπέτικα.

«Buba»: Στους τροπικούς μέσω Κηφισιάς - εικόνα 2

Όσο για τα πιάτα; Αυτά είναι ένα ταξίδι από μόνα τους, σταχυολογώντας τα καλύτερα της Ταϊλάνδης και του Βιετνάμ με ολίγη από Πεκίνο, σε ένα κοσμοπολίτικο ασιατικό πανόραμα που σου τσεκάρει το εισιτήριο με τις μυρωδιές, προτού σου σφραγίσει το διαβατήριο με τις γεύσεις του– δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η κουζίνα του είναι best seller στα delivery της περιοχής, στα σαλόνια της οποίας φτάνει με προσεγμένες, ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες εδώ και αρκετό καιρό…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.