Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden»

Κίνηση-ματ αποδείχτηκε η ιδέα που είχε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης να μεταφέρει τη διάσημη και πολυβραβευμένη κρεατοφαγική του εστία από την καρδιά της πόλης δίπλα στον αδερφό «Τηλέμαχο» της Κηφισιάς.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden»

Κίνηση-ματ αποδείχτηκε η ιδέα που είχε ο Γιώργος Τσιλιγκίρης να μεταφέρει τη διάσημη και πολυβραβευμένη κρεατοφαγική του εστία από την καρδιά της πόλης δίπλα στον αδερφό «Τηλέμαχο» της Κηφισιάς. Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος είναι ένας από τους μεγαλύτερους των βορείων προαστίων και επιτρέπει στο signature γευστικό σενάριο να ξεδιπλωθεί το φετινό καλοκαίρι al fresco, στα όμορφα στρωμένα τραπέζια με τις απαραίτητες αποστάσεις μέσα στο πράσινο.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden» - εικόνα 1

Γνωρίζοντας σε βάθος την τέχνη του καλού κρέατος, ο Γιώργος Τσιλιγκίρης υφαίνει και στη θερινή του κατοικία μια υψηλού επιπέδου κρεατοφαγική πρόταση που ανεμίζει γαλανόλευκη σημαία με έμφαση στις καινοτόμες ιδέες. Έτσι, πλάι στο διάσημο ταρτάρ του με μοσχάρι Fassona Piemontese και σε άλλες εξαιρετικές διεθνείς κοπές, δεν διστάζει να ανάψει εξίσου δυνατούς προβολείς στα παρεξηγημένα διαμάντια της ελληνικής υπαίθρου και να τα κάνει να λάμψουν όπως τους αξίζει. Είτε πρόκειται για αρνάκι, πρόβατο, ζυγούρι και τράγο είτε για μαύρο χοίρο, μοσχάρι και βοδινό, όλα προέρχονται από προσεκτικά επιλεγμένες ελληνικές φάρμες, προσφέροντας την πρώτη ύλη για σπεσιαλιτέ που ανεβάζουν την απόλαυση του κρέατος σε άλλο επίπεδο. Ασυναγώνιστο κοντοσούβλι από μαύρο χοίρο και φιλεταρισμένο αρνάκι γάλακτος που στροβιλίζονται στις rotisserie του εστιατορίου, πρόβεια παϊδάκια και εξαίσιο μοσχαρίσιο συκώτι που ψήνονται με μαεστρία στα κάρβουνα, αλλά και σπέσιαλ ιδέες στην κατσαρόλα, σαν το σιγομαγειρεμένο πρόβατο με λευκή σάλτσα και σπαγγέτι ή τη διάσημη τραγομακαρανάδα με σάλτσα ντομάτας και κεφαλοτύρι Κεφαλονιάς, είναι ορισμένα μόνο από τα πιάτα του καταλόγου που αξίζει να βρουν τη θέση τους στο τραπέζι σας.

Αληθινή εμπειρία κρέατος al fresco στο «Τηλέμαχος Athens Garden» - εικόνα 2

Το πολύ ενημερωμένο και φιλικό σέρβις θα σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με ευκολία στην πολύ πλούσια wine list, που περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, αρκετές από τις οποίες σερβίρονται και σε ποτήρι, χωρίς να λείπουν τα αποστάγμα τα αλλά και τα δροσιστικά κοκτέιλ που ετοιμάζονται στην μπάρα.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Diego

Με street latino αύρα και fusion εξωτισμό στις γεύσεις,το δημιούργημα του Βασίλη Στεφανάκη δίνει άλλον αέρα στην Αδριανού, το Μοναστηράκι και το Θησείο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.