Dos Hermanos: Καλοκαίρι στο Μεξικό... της Κηφισιάς!

Τι θα λέγατε για τροπικό σκηνικό, μεθυστικά κοκτέιλ και πικάντικες γεύσεις που αναστατώνουν τον ουρανίσκο, παρασέρνοντας τη διάθεση στο ρυθμό της salsa;

Dos Hermanos: Καλοκαίρι στο Μεξικό... της Κηφισιάς!

Τι θα λέγατε για τροπικό σκηνικό, μεθυστικά κοκτέιλ και πικάντικες γεύσεις που αναστατώνουν τον ουρανίσκο, παρασέρνοντας τη διάθεση στο ρυθμό της salsa; Όχι, δεν χρειάζεται να κλείστε εισιτήριο για Μεξικό – όπως πάντα, θα μας τηλεμεταφέρει εκεί η μαγική ατμόσφαιρα του «Dos Hermanos»!

Dos Hermanos: Καλοκαίρι στο Μεξικό... της Κηφισιάς! - εικόνα 1

Με τον εξωτικό, δροσερό κι ολάνθιστο κήπο του πιο πράσινο από ποτέ, αλλά και την κουζίνα και το βραβευμένο μπαρ του Bar Awards 2020) πλήρως ανανεωμένα, το «Dos Hermanos» ανάβει και πάλι τις μηχανές και, με το βλέμμα της Φρίντα Κάλο να παρακολουθεί το κεφάτο mood, μας ταξιδεύει σε λατινοαμερικές γειτονιές και σε εξωτικά τοπία όπου το καλοκαίρι δεν σταματά ποτέ. Τη γεύση του μεξικάνικου καλοκαιριού φέρνουν στο πιάτο μας και οι μοναδικές δημιουργίες του chef-patron Πίτερ Μαραγκού, που με εξαιρετικές πρώτες ύλες, μεξικάνικα μπαχαρικά, αλλά και πιπεριές τσίλι, φερμένες κατευθείαν από το Μεξικό, σερβίρει αυθεντικές σπεσιαλιτέ με ατόφια τη γεύση του εξωτισμού σε κάθε τους μπουκιά.

Dos Hermanos: Καλοκαίρι στο Μεξικό... της Κηφισιάς! - εικόνα 2

Το διάσημο και μοναδικό στην Αθήνα mole με κοτόπουλο, αλλά και best sellers όπως τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas, συμπληρώνονται φέτος από την ταλιάτα Iberico σε μυστική και μπαχαρένια μεξικανική μαρινάδα ή το σολομό με tequila sauce και κινόα αλά Μεξικάνα, ενώ κατευθείαν στους τροπικούς μάς στέλνουν και τα δροσερά, φρουτένια κι άκρως απολαυστικά κοκτέιλ της μπάρας. Εδώ βέβαια, η καλύτερη Margarita της πόλης παραμένει η απόλυτη σταρ του «Dos Hermanos» και όχι τυχαία, αφού είναι η μόνη που παράγεται με premium tequila ετικέτες, σε όποια από τις πάμπολλες, μεθυστικές γεύσεις κι αν την επιλέξετε. Ή καλύτερα, μην επιλέξετε: δοκιμάστε τις όλες!

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.