Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Σπέσιαλ γεύσεις κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου του Λυκαβηττού.

Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Συνηθίζει να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε το πολυτελές «St. George Lycabettus», που από την Πέμπτη 1/7 λανσάρει ξανά τις πολύ αγαπημένες BBQ Thursdays. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, το πανέμορφο «Vertigo Pool Club» στην κορυφή του ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πόλη, αλλάζει γευστική ρότα και σερβίρει ένα πλούσιο ειδικό μενού που δίνει έμφαση στο κρέας και τα θαλασσινά (€ 40 κατ’άτομο).

Η αρχή γίνεται με πολλές επιλογές στο salad bar και η συνέχεια περιλαμβάνει είτε το mixed grill κρεατικών (παϊδάκι αρνίσιo, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, χοιρινό φιλέτο, κοτόπουλο φιλέτο, χωριάτικο λουκάνικο) είτε εκείνο των θαλασσινών (γαρίδες με λέμονγκρας, φιλέτο τσιπούρας με verbena, σαρδέλα με λαιμ, σουβλάκι σολομού με κρεμμύδι, χταπόδι με ρίγανη), καθένα από τα οποία συνοδεύεται από τα παρελκόμενα του. Εξίσου πλουσιοπάροχο είναι και το γλυκό φινάλε που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα φοντάν σοκολάτας με παγωτό και τσιζκέικ με μαυροκέρασο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.