Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Σπέσιαλ γεύσεις κυκλοφορούν κάθε Πέμπτη στην κορυφή του πολυτελούς ξενοδοχείου του Λυκαβηττού.

Οι BBQ Thursdays επιστρέφουν στο «St. George Lycabettus»

Συνηθίζει να μας προσφέρει πολλές και διαφορετικές αφορμές για να το επισκεφτούμε το πολυτελές «St. George Lycabettus», που από την Πέμπτη 1/7 λανσάρει ξανά τις πολύ αγαπημένες BBQ Thursdays. Κάθε Πέμπτη λοιπόν, το πανέμορφο «Vertigo Pool Club» στην κορυφή του ξενοδοχείου με την πανοραμική θέα στην πόλη, αλλάζει γευστική ρότα και σερβίρει ένα πλούσιο ειδικό μενού που δίνει έμφαση στο κρέας και τα θαλασσινά (€ 40 κατ’άτομο).

Η αρχή γίνεται με πολλές επιλογές στο salad bar και η συνέχεια περιλαμβάνει είτε το mixed grill κρεατικών (παϊδάκι αρνίσιo, μπιφτέκι μοσχαρίσιο, χοιρινό φιλέτο, κοτόπουλο φιλέτο, χωριάτικο λουκάνικο) είτε εκείνο των θαλασσινών (γαρίδες με λέμονγκρας, φιλέτο τσιπούρας με verbena, σαρδέλα με λαιμ, σουβλάκι σολομού με κρεμμύδι, χταπόδι με ρίγανη), καθένα από τα οποία συνοδεύεται από τα παρελκόμενα του. Εξίσου πλουσιοπάροχο είναι και το γλυκό φινάλε που περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα φοντάν σοκολάτας με παγωτό και τσιζκέικ με μαυροκέρασο.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Gaku

Ένα από τα δυνατά, όμορφα και μοντέρνα πόστα γιαπωνέζικης γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
06/10/2022

"Pinktober" στο Hard Rock Cafe® Athens με tacos από την Dominique Crenn

Το Hard Rock Cafe® Athens στηρίζει την προσπάθεια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού στην 23η ετήσια εκστρατεία "Pinktober" της Hard Rock International λανσάροντας ένα limited edition πιάτο με την υπογραφή της τριάστερης σεφ Dominique Crenn.

"Φάρσα ή κέρασμα;": Τα TGI Fridays™ σε Halloween διάθεση

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων συνεργάζεται με το αγαπημένο brand "Cap Cap" λανσάροντας τέσσερα γλυκά με "spooky twist" και έμπνευση το Halloween.

To "Cinco de Mayo" φέρνει μεξικάνικη αλεγκρία στη Δεκελείας

Η νέα άφιξη στην πιάτσα της Νέας Φιλαδέλφειας συνδυάζει τη θέρμη μιας παραδοσιακής hacienta με τη βαθιά νόστιμη μεξικάνικη γευστική κουλτούρα.

Πού θα φας διαβολεμένα νόστιμα tacos στην Αθήνα

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για τη σημερινή Taco Day (4/10).

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.