To «Πικ Νικ» κρατά το φως αναμμένο

Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε το resto bar της Νέας Ερυθραίας μέχρι τη στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά σε αγαπημένα στέκια.

To «Πικ Νικ» κρατά το φως αναμμένο

Εν αναμονή της επιστροφής μας σε μια κάποια κανονικότητα, το «Πικ Νικ» προχώρησε σε μια συμβολική κίνηση και κρατά αναμμένη τη φωτεινή επιγραφή του κάθε βράδυ, μέχρι τη στιγμή που θα ανταμώσουμε ξανά σε στέκια αγαπημένα. Δείτε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση του resto bar της Νέας Ερυθραίας στο facebook.

«Δύσκολα τα πράγματα, δύσκολο το άμεσο μέλλον και όλα βαραίνουν λίγο παραπάνω, όταν πέφτει η νύχτα. Όμως, όλοι είμαστε μαζί και μαζί θα τα καταφέρουμε. Εμείς στο Πικ - Νικ, αποφασίσαμε να ανάβουμε συμβολικά τη φωτεινή επιγραφή μας καθ'όλη τη διάρκεια της νύχτας, ως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης προς όλους εσάς που μας τιμάτε όλα αυτά τα χρόνια, προς τη γειτονιά μας, προς τον κάθε περαστικό, προς τον κάθε άνθρωπο όπου κι αν βρίσκεται. Μάλιστα, παροτρύνουμε και όλη την ευρύτερη οικογένεια της εστίασης να πράξει το ίδιο με εμάς, έτσι ώστε ως κλάδος να προσφέρουμε όση ζωντάνια και ελπίδα μπορούμε, κι ας είμαστε κλειστά. Προσέχετε τον πολύτιμο εαυτό σας μέχρι να ανταμώσουμε πάλι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
15/04/2024

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Η συναρπαστική γαστρονομία της βραδιάς πιάτο πιάτο

Το αποκορύφωμα της 31ης τελετής απονομής των Χρυσών Σκούφων στο "Athenaeum InterContinental" συντελέστηκε μ’ ένα συναρπαστικό 4 hands γκουρμέ dîner de gala πολλών αστέρων από τους Jacob Jan Boerma και Παύλο Κυριάκη.

Τα πασχαλινά αυγά φέτος φωνάζουν "Ourse"

Η φετινή δημιουργία φέρει την υπογραφή του Σπύρου Πεδιαδιτάκην και πρόκειται για ένα σπασμένο αυγό μέσα από το οποίο βγαίνει η αρκούδα – σήμα του γνωστού pastry shop.

Ένα τραπέζι με γεύσεις Κυκλάδων στο Προεδρικό Μέγαρο

Δέκα Κυκλαδίτες σεφ βρέθηκαν να μαγειρεύουν μαζί στις κoυζίνες του Προεδρικού Μεγάρου, με αποτέλεσμα ένα γεύμα αντιπροσωπευτικό του τόπου τους. Μια εμπνευσμένη ομαδική δουλειά, που δεν συναντάμε συχνά.