Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του «Nolan» έρχονται σπίτι με το PS Luncheon

«Φαγητό για το σπίτι όπως θέλουμε να το τρώμε» χαρακτηρίζει το νέο του project ο Σωτήρης Κοντιζάς, που συνδυάζει το φαγητό με κρασιά περιορισμένης κυκλοφορίας, cocktails και DIY μαγειρικά kits.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του «Nolan» έρχονται σπίτι με το PS Luncheon

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία εστιατορικής απόλαυσης για το σπίτι κλείνει στα κομψά χάρτινα κουτάκια του ο Σωτήρης Κοντιζάς και η ομάδα του «Nolan», που φέρνουν τις γεύσεις τους στο σαλόνι και την κουζίνα μας μέσα από το νέο project «PS: Luncheon». Χειροποίητα noodles, προζυμένια καρβέλια, καπνιστά κοτόπουλα και ιαπωνικό curry, αλλά και ολόκληρα cheesecake από τυρί της ομάδας του «Nolan», cocktails που φτάνουν με διαφορετικά είδη πάγου, καθώς και τρία DIY kits για pizza, ramen και taco, που θα ετοιμάζουμε μόνοι μας με μικρά, σύντομα και εύκολα βήματα, συμπληρώνουν την εμπειρία του «PS: Luncheon» που φτάνει παντού – ή, έστω, όπου φτάνει η Wolt.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.