Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Με φρέσκιες ιδέες για μια σεζόν γεμάτη ευεξία. Αναζητήστε το στα My market.

Μπαίνουμε σε φόρμα με το νέο τεύχος του ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ

Ιδέες για φθινοπωρινή αποτοξίνωση, συνταγές για λαχταριστά vegan κέικ και φαγητά με τα φρούτα της εποχής, εύκολο ινδικό στο σπίτι, υπέροχα τσάγια και αφεψήματα. Επίσης, έξυπνες ιδέες για το κολατσιό στο γραφείο και το σχολείο, γυμναστική, αναζωογονητικές θεραπείες για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας, αλλά και κηπουρική και ιδέες για να ανανεώσουμε το σπίτι μας. Γευστικός μαραθώνιος ακολουθώντας τις κινηματογραφικές λιγούρες του Μπραντ Πιτ, οινογνωσία ελαφριών κόκκινων κρασιών αλλά και μυστικά για την τέλεια ζέστη σοκολάτα. Αυτά και πολλά ακόμη σας περιμένουν στο φθινοπωρινό τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ στα καταστήματα My market ανά την Αθήνα και την Ελλάδα και στο e-shop στη συμβολική τιμή των 40 λεπτών.

Η εποχική έκδοση, η οποία φέρει τη δημοσιογραφική και δημιουργική σφραγίδα του Αθηνοράματος, εντάσσεται στην ομώνυμη πλατφόρμα φροντίδας για τη διατροφή που έχει καθιερώσει η γνωστή ελληνική αλυσίδα σουπερμάρκετ, μέσα από την οποία μας δίνει τη γνώση αλλά και ευκαιρίες για να αναβαθμίσουμε τη διατροφή μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

Το τρίτο τεύχος, που ετοιμάσαμε με πολλή έμπνευση και ενθουσιασμό, μόλις κυκλοφόρησε και είναι γεμάτο φρέσκιες ιδέες για μικρές κινήσεις, χωρίς επιτήδευση, που θα δώσουν ευεξία στην καθημερινότητά μας και θα φέρουν γλυκό φθινόπωρο στο πιάτο, το ποτήρι, την καρδιά!

Αναζητήστε το στα My market ή στο e-shop και καλή απόλαυση!

Ξεφυλλίστε το περιοδικό εδώ

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΛΕΝΑ ΓΚΟΒΑΡΗ
30/09/2022

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.