Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Τα κυριακάτικα καλέσματα στο εστιατόριο των Ιλισίων γίνονται φέτος open air.

Το Sunday Roast επιστρέφει στο «Vezene»

Παράδοση αποτελούν πια τα σπέσιαλ κυριακάτικα τραπέζια που στρώνει το «Vezene» στα Ιλίσια. Φέτος μάλιστα που το εστιατόριο του Άρη Βεζενέ έχει αποκτήσει κι έναν μικρό κήπο ακριβώς απέναντι, το Sunday Roast έχει κιόλας ξεκινήσει και μας κλείνει ραντεβού κάθε Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις έντεκα το βράδυ. Το μενού είναι όπως πάντα πλούσιο και πολύ ορεκτικό, βάζοντας στη μέση του τραπεζιού πίτες και flatbreads κατευθείαν από τον ξυλόφουρνο, ζυμαρικά σαν τα spaghetti με fior di latte, παρμεζάνα, panko και πιπέρι Σετσουάν καθώς κι ένα πολύ ιδιαίτερο μοσχαρίσιο tartare με πατάτες hash brown, κάπαρη και κρεμμύδι. Κατόπιν σειρά έχει το βαρύ πυροβολικό του «Vezene», ήτοι τα σπέσιαλ κρεατικά όλων των ειδών, πάντα με ονομασία προέλευσης και ποιοτικής εκτροφής που σερβίρονται για δύο άτομα και επιφυλάσσουν από τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με flakes από φουαγκρά μέχρι αρνίσια μπούτια στη σούβλα, πάπιες και άλλα πολλά.

Περισσότερες πληροφορίες

Vezene Athens

Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, Iλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.