Διαγωνισμός με μεξικάνικο αέρα από το «Dos Hermanos»

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, το έθνικ εστιατόριο γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, με μαργαρίτες με 5€ και έναν διαγωνισμό-έκπληξη.

Διαγωνισμός με μεξικάνικο αέρα από το «Dos Hermanos»

Ύστερα από 300 χρόνια ισπανικής κατοχής, το 1810 το Μεξικό ξεκίνησε την επανάσταση που έμελλε να λήξει με την ανεξαρτησία του το 1821. Το γεγονός αυτό το Μεξικό γιορτάζει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, στην πιο σημαντική εθνική του γιορτή, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Την ημέρα αυτή τιμά και το πολύχρωμο, έθνικ εστιατόριο «Dos Hermanos», με μια μεγάλη φιέστα με παραδοσιακούς χορούς και πληθωρικά πιάτα. Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφτούν το «Dos Hermanos» θα αναφωνήσουν «Viva la Mexico, Viva la Independencia», όπως κάνουν οι ντόπιοι εν μέσω κομφετί και σερπαντίνων, απολαμβάνοντας μια δροσιστική μαργαρίτα. Όλες οι Μαργαρίτες με Premium Tequila Don Julio, θα έχουν 5€, ενώ το εστιατόριο επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη: ένας τυχερός θα κερδίσει πλήρες γεύμα και κοκτέιλ για 4 άτομα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δεκαπλασιάσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν το γεύμα και τα κοκτέιλ, ακολουθώντας τον λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Κάτι "τρέχει" με τα ζαχαροπλαστεία

Η Managing Director της "La Liste", Helen Pietrini, μιλά στο "α" για το παρόν και το μέλλον της ζαχαροπλαστικής με αφορμή την πρώτη διεθνή λίστα – οδηγό για ζαχαροπλαστεία.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
04/10/2022

Ο "Κόλλιας" επιστρέφει!

Ο "Κόλλιας" έχει γράψει ιστορία, έχει αφήσει εποχή στον Πειραιά και την Αθήνα. Σε λίγο θα τον χαιρόμαστε στη Γλυφάδα.

Εσύ πού θα δώσεις τους φετινούς… Χρυσούς Σκούφους σου;

Γίνε κι εσύ αξιολογητής στο Βραβείο Κοινού των Χρυσών Σκούφων 2023 και ζήσε μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Η Αναπαύσεως πιο "ζωντανή" από ποτέ

Γίνονται πραγματάκια στο Μετς και η παρακάτω λίστα περιλαμβάνει τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στο δημοφιλέστερο δρόμο της γειτονιάς.

EU Rice: Υπάρχει ελληνικό ρύζι και το θέλουμε (περισσότερο)

Αν και το ελληνικό ρύζι θεωρείται εξαιρετικής ποιότητας, όλα δείχνουν πως κανένας δεν γνωρίζει τίποτε για αυτό. Δεν χρειάζεται να το γκουγκλάρετε, έχουμε όλες τις απαντήσεις για τον κρυμμένο μας γαστρονομικό θησαυρό.

Ο Δημήτρης Γεωργόπουλος δεν είναι ο ζαχαροπλάστης που έχεις συνηθίσει

Ο pastry chef πίσω από την επιτυχία του "Ρεσιτάλ" μιλά στο Αθηνόραμα.