Διαγωνισμός με μεξικάνικο αέρα από το "Dos Hermanos"

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, το έθνικ εστιατόριο γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, με μαργαρίτες με 5€ και έναν διαγωνισμό-έκπληξη.

Διαγωνισμός με μεξικάνικο αέρα από το «Dos Hermanos»

Ύστερα από 300 χρόνια ισπανικής κατοχής, το 1810 το Μεξικό ξεκίνησε την επανάσταση που έμελλε να λήξει με την ανεξαρτησία του το 1821. Το γεγονός αυτό το Μεξικό γιορτάζει στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου, στην πιο σημαντική εθνική του γιορτή, την Ημέρα της Ανεξαρτησίας. Την ημέρα αυτή τιμά και το πολύχρωμο, έθνικ εστιατόριο "Dos Hermanos", με μια μεγάλη φιέστα με παραδοσιακούς χορούς και πληθωρικά πιάτα. Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, όσοι επισκεφτούν το "Dos Hermanos" θα αναφωνήσουν "Viva la Mexico, Viva la Independencia", όπως κάνουν οι ντόπιοι εν μέσω κομφετί και σερπαντίνων, απολαμβάνοντας μια δροσιστική μαργαρίτα. Όλες οι Μαργαρίτες με Premium Tequila Don Julio, θα έχουν 5€, ενώ το εστιατόριο επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη: ένας τυχερός θα κερδίσει πλήρες γεύμα και κοκτέιλ για 4 άτομα! Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δεκαπλασιάσουν τις πιθανότητες να κερδίσουν το γεύμα και τα κοκτέιλ, ακολουθώντας τον λογαριασμό του εστιατορίου στο Instagram.

Πάρε μέρος στο διαγωνισμό εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.