ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές

Θα μπορούσε να λείψει από τη γιορτή της ελληνικής γαστρονομίας η πιο ταιριαστή μπίρα με τις ελληνικές γεύσεις;

ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές

Η τελετή της απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας, πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη, σήμανε ουσιαστικά την επανεκκίνηση της εστίασης στη χώρα μας μετά από μια δύσκολη περίοδο. Και η έννοια της επανεκκίνησης σημαίνει πολλά για την μπίρα ΑΛΦΑ, μιας και είναι προϊόν της θέλησης και του οράματος μιας ομάδας να επαναφέρει στο σήμερα μια ιστορική αξία φορτισμένη με δυνατές στιγμές πάθους και απόλαυσης.

Η μπίρα ΑΛΦΑ, μια μπίρα που υπήρξε σημείο αναφοράς στην ελληνική γεύση τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 για να χαθεί έπειτα από το προσκήνιο για 30 χρόνια, επανασυστήθηκε δυναμικά στο ελληνικό κοινό με την έναρξη του 21ου αιώνα και απέκτησε ξανά περίοπτη θέση τόσο στο καθημερινό ή γιορτινό μας τραπέζι όσο και στο εστιατόριο. Είναι η μπίρα που αναδεικνύει εκείνη την πλευρά του εαυτού μας που γνωρίζει την αξία των ανθρώπινων σχέσεων στη ζωή μας και φροντίζει να γίνονται διαρκώς δυνατότερες. Και το κάνει με πολλές γευστικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή και περίσταση.

ΑΛΦΑ Μπίρα: Ξεχωριστή γεύση για ξεχωριστές στιγμές - εικόνα 1

Κατ αρχάς με την ΑΛΦΑ Lager, στο ιστορικό χαρακτηριστικό μπουκάλι , τη δροσερή ευκολόπιοτη μπίρα με τον απόλυτα ισορροπημένο χαρακτήρα σε αρώματα και γεύση που ταιριάζει με όλες τις ελληνικές γεύσεις. Ακόμη, με την απολαυστική δροσιστική ΑΛΦΑ Χωρίς Αλκοόλ για κάθε στιγμή αλλά και την ΑΛΦΑ Strong με 7% αλκοόλ για μια δυνατή γευστική εμπειρία. Και βέβαια με την ΑΛΦΑ Weiss, την αφιλτράριστη φυσικά θολή σταρένια μπύρα που συνδυάζει την αγαπημένη γεύση της μπίρας ΑΛΦΑ με τα φρουτώδη αρώματα της weiss. Μια μπίρα που στέκεται απολαυστικά δίπλα σε κάθε ελληνικό πιάτο, γεγονός που απέδειξε περίτρανα στο diner de gala των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας όταν συνόδευσε με τον καλύτερο τρόπο μια από τις δημιουργίες του βραβευμένου σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, το αποδομημένο μπριάμ με κρέμα φέτας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Για brunch στο "Beefbar Athens"

Το φημισμένο brunch επιστρέφει τα Σαββατοκύριακα στον κομψό χώρο του "Beefbar Athens" στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

"Diego": Επιστροφή στο Θησείο, για κυριακάτικο σεβίτσε

Τι νέο φέρνει η αλέγρα σεβιτσερία του "Diego", που στήνεται και πάλι στην Αδριανού κατά την πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

Γιατί όλοι πάνε για σάντουιτς στο 'Borghese'

Το πιο πρόσφατο hit της Αρχελάου ξέρει πώς να γεμίζει σωστά δύο φέτες ψωμί.

Νέα εποχή για την ιστορική "Διαγώνιο" της Θεσσαλονίκης

Το κλασικό στέκι που έγραψε ιστορία με τα ψητά σουτζουκάκια και τον ζουμερό του γύρο, γυρνά σελίδα με την ομάδα των "Γλυκάνισος", "Marea Sea Spirit" και "Iberico" να αναλαμβάνει τη νέα εποχή του.

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.