TGI Fridays™: Δροσερό καλοκαίρι εκεί όπου κάθεμέρα είναι Παρασκευή!

Τα TGI Fridays™ αυτό το καλοκαίρι μεταμορφώνονται σε μια ολοήμερη όαση δροσιάς, προσφέροντας απολαυστικά κοκτέιλ και πεντανόστιμα πιάτα με αύρα Μεξικού και όχι μόνο.

TGI Fridays™: Δροσερό καλοκαίρι εκεί όπου κάθεμέρα είναι Παρασκευή!

Από τη μοναδική αυλή του καταστήματος στην Κηφισιά μέχρι τη θέα της Μαρίνας Φλοίσβου, την παραλία της Γλυφάδας και την αμμουδιά του νέου pop up καταστήματος στο Varkiza Resort, τα TGI Fridays™ αυτό το καλοκαίρι μεταμορφώνονται σε μια ολοήμερη όαση δροσιάς, προσφέροντας απολαυστικά κοκτέιλ και πεντανόστιμα πιάτα με αύρα Μεξικού και όχι μόνο. Έχουμε και λέμε: burritos με γεύση κοτόπουλο, pulled pork με Tennessee glaze αλλά και veggie με φρέσκο guacamole. Quesadillas και tacos που θα σας κάνουν να αναφωνήσετε Viva La Mexico! Σε περίοπτη θέση βρίσκονται επίσης τα burgers από 100% μοσχαρίσιο κιμά, χωρίς φυσικά να λείπει το διάσημο Jack Daniel’s® Grill με την αυθεντική Jack Daniel’s® sauce.

TGI Fridays™: Δροσερό καλοκαίρι εκεί όπου κάθεμέρα είναι Παρασκευή! - εικόνα 1

Τα δροσερά και γεμάτα θρεπτικά συστατικά Superfood Bowls προσφέρουν μια εναλλακτική πρόταση με υψηλή διατροφική αξία κι εξίσου λαχταριστή γεύση. Επιπλέον, μην ξεχνάτε πως οι έμπειροι bartenders των TGI Fridays™ έχουν φροντίσει να σβήσουν τη δίψα σας με έναν πλούσιο κατάλογο από γευστικά Fridays™ Cocktails. Τροπικό μάνγκο, passion fruit και ρούμι ανακατεύονται στη συνταγή του Caribbean Rum Punch, ενώ η Spicy Pineapple Margarita θα φέρει την παραλία του Κανκούν στο ποτήρι σας, με φρέσκο χυμό λάιμ, σπιτικό jalapeno-pineapple syrup και τεκίλα. Τι περιμένετε λοιπόν; Ραντεβού στα TGI Fridays™ για μια βραδιά με άρωμα Μεξικού ή μια αυθεντικά αμερικανική εμπειρία, εκεί όπου κάθε μέρα είναι Παρασκευή!

Περισσότερες πληροφορίες

TGI Fridays

Κολοκοτρώνη 35, Πλ. Κεφαλαρίου, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας & Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Νεοφύτου Βάμβα 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Μαρίνα Φλοίσβου, Π. Φάληρο
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λαζαράκη 43, Γλυφάδα
  • Εστιατόρια

TGI Fridays

Λεωφ. Κηφισίας 37A (Golden Hall), Μαρούσι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
24/04/2024

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.