Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2020

Περιμέναμε πάλι κι άλλες επιβραβεύσεις που δυστυχώς δεν ήρθαν.

Ανακοινώθηκαν τα Michelin της Αθήνας για το 2020

Μόλις ανακοινώθηκαν τα αστέρια και τα υπόλοιπα βραβεία Michelin για τις Main Cities of Europe 2020. Όπως είχε προαναγγείλει από τον Απρίλιο ο γενικός διευθυντής του κόκκινου γαστρονομικού οδηγού Gwendal Poullennec, συμπαραστεκόμενοι στα εστιατόρια που έχουν τεράστιες δυσκολίες λόγω κορονοϊόυ κατά την περίοδο της επανεκκίνησης «θα είμαστε ευέλικτοι, ευαίσθητοι και ρεαλιστές σεβόμενοι αυτή την προσπάθεια· είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε, να δώσουμε δημοσιότητα στις προσπάθειές σας και να σας ενθαρρύνουμε».

Έτσι το σκηνικό στην Αθήνα παραμένει ουσιαστικά το ίδιο με την «Σπονδή» διάστερη, τα «Βαρούλκο Seaside», «Botrini’s» και «Hytra» με το ένα αστέρι τους και τα «Αθήρι», «Nolan», «Οικείο», «7 Food Sins» να διατηρούν τη διάκριση Bib Gourmand. Με Michelin Plate προτείνονται και φέτος τα εστιατόρια «GB Roof Garden», «Electra Roof Garden», «2 Mazi», «Cookoovaya», «CTC», «Sushimou», «Vezene», «Άνετον» και «Sense», ενώ για πρώτη φορά προτείνονται τα «Alficon», «Birdman» και «Ergon House». Εντύπωση κάνει ακόμη μια φορά η απουσία εξαιρετικών εστιατορίων της πρωτεύουσας από τις επιβραβεύσεις του Michelin όπως τα «Tudor Hall», «Aleria» και «Patio». Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ρεπορτάζ: Τα εστιατόρια και τα καφέ της Ελευσίνας που θα γίνουν στέκια μας το 2023

Μια σειρά από ενδιαφέρουσες διευθύνσεις για φαγητό, γλυκό, καφέ και ποτό σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, δίνουν αφορμή να επισκεφτούμε τη σπουδαία μικρή πόλη του Θριάσιου πεδίου.

30/01/2023

Tasty Awards '23: Τα εστιατόρια των ξενοδοχείων που ποντάρουν στην 5άστερη γαστρονομία

Η καινούρια εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, βρίσκει την πόλη με ανανεωμένα τα μενού των εστιατορίων στα μεγάλα ξενοδοχεία της, αλλά και με πολλές νέες αφίξεις

Στο "Sàlve" για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει ένα δείπνο με κρασί στο όμορφο εστιατόριο της Βούλας.

"DB One": Ένα premium steak house έρχεται σύντομα στα νότια

Ο πρώην head chef του "Nusr-Et" σε Μύκονο και Ντουμπάι Ulas Tunc παρουσιάζει ένα πληθωρικό κρεατοφαγικό concept στη Γλυφάδα.

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν και πάλι στην Αθήνα

Η έκθεση που έφερε στην Αθήνα τους οινοπαραγωγούς της Βόρειας Ελλάδος με τα κρασιά τους επανέρχεται αυτή τη Δευτέρα στη "Μεγάλη Βρεταννία".

Κάτω στον Πειραιά… στον "Papafigo"

Από ναυτικό όρο δανείζεται το όνομά του το θαλασσινής κατεύθυνσης ρακάδικο που ξεκίνησε πρόσφατα την πλεύση του στην πειραιώτικη Ακτή Μουτσοπούλου.

"Κikko": Ξεδιπλώνοντας γευστικές πτυχές της ιαπωνικής κουλτούρας

Big in Japan νοστιμιές και εξωτικό feeling στο Παλαιό Φάληρο.