Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Το ονομαστό ψαροστέκι της Γλυφάδας απέκτησε μόλις ένα αδερφάκι στα βόρεια προάστια.

Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Μόλις λίγες ημέρες έχει που άνοιξε στο Νέο Ψυχικό ακόμα ένα «Σαρδελάκι». Έδρα του ο χώρος του παλιού «Barabicu» επί της 25ης Μαρτίου, που αναπνέει πλέον σε έναν ανάλαφρο θαλασσινό καμβά, με ήρεμα χρώματα και όμορφα φωτιστικά, ταιριαστός με το γευστικό concept της προσιτής και ποιοτικής ψαροφαγίας που γνωρίζουμε και από το «Σαρδελάκι» της Γλυφάδας. Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέροντα ωμά, σαν το σεβίτσε σολομού, φρέσκα όστρακα, ζυμαρικά με θαλασσινά όπως το κριθαρότο γαρίδας, και ασφαλώς οι signature σαρδέλες του μαγαζιού στη σχάρα, ανάμεσα σε άλλα πολλά και ενδιαφέροντα ιωδιούχα εδέσματα και πιάτα ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.