Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Το ονομαστό ψαροστέκι της Γλυφάδας απέκτησε μόλις ένα αδερφάκι στα βόρεια προάστια.

Νέο «Σαρδελάκι» κολυμπά στο Νέο Ψυχικό

Μόλις λίγες ημέρες έχει που άνοιξε στο Νέο Ψυχικό ακόμα ένα «Σαρδελάκι». Έδρα του ο χώρος του παλιού «Barabicu» επί της 25ης Μαρτίου, που αναπνέει πλέον σε έναν ανάλαφρο θαλασσινό καμβά, με ήρεμα χρώματα και όμορφα φωτιστικά, ταιριαστός με το γευστικό concept της προσιτής και ποιοτικής ψαροφαγίας που γνωρίζουμε και από το «Σαρδελάκι» της Γλυφάδας. Στο μενού φιγουράρουν ενδιαφέροντα ωμά, σαν το σεβίτσε σολομού, φρέσκα όστρακα, ζυμαρικά με θαλασσινά όπως το κριθαρότο γαρίδας, και ασφαλώς οι signature σαρδέλες του μαγαζιού στη σχάρα, ανάμεσα σε άλλα πολλά και ενδιαφέροντα ιωδιούχα εδέσματα και πιάτα ημέρας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι κυρίαρχες τάσεις στη γαστρονομία και τον τουρισμό στην 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Ένα πλούσιο τριήμερο με πλήθος παραγωγών, εκπρόσωπους επιχειρήσεων από τον κλάδο της λιανικής, της εστίασης, του τουρισμού και των ξενοδοχείων, σεμινάρια μαγειρικής και συζητήσεις που εστιάζουν στις κυρίαρχες γαστρονομικές τάσεις.

27/01/2023

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ένας και πλέον αιώνας συνεταιριστικής παράδοσης και δημιουργίας

Ο συνεταιρισμός που ιδρύθηκε στο μεγαλύτερο κεφαλοχώρι του Πηλίου, τη Ζαγορά, το 1916 από 199 κατοίκους της περιοχής, εκπροσώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, συνεχίζει με επιτυχία την πορεία του εξυπηρετώντας πλέον συνολικά περισσότερα από 800 μέλη.

Napul’è

Το ιταλιάνικο εστιατόριο της Μάγκυς Ταμπακάκη και του Francesco Ciccio έχει αυθεντικότητα στηριγμένη σε εξαιρετικά ιταλικά προϊόντα και είναι αγαπημένο στέκι των σεφ της Αθήνας, με αστεράτες πίτσες, ριζότο, μακαρονάδες και άλλα ωραία.

Ο Κώστας Κούφαλης είναι ο νέος chef de cuisine της "Σπονδής"

Εσωτερική μεταγραφή στην κουζίνα του βραβευμένου εστιατορίου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου στο Μουσείο Οίνου Γεροβασιλείου

H κα Διαμαντοπούλου θα πραγματοποιήσει διάλεξη που θα εστιάζει στην εκπαίδευση μπροστά στις προκλήσεις του 21ου αιώνα.

Και εγένετο "Mezze Athens" στην Μητροπόλεως

Δεύτερο πόστο για το νόστιμο concept του Ομίλου Καστελόριζο, που μετά τη Γλυφάδα σερβίρει εκλεκτούς μεζέδες και στο κέντρο.

O John Σκοτίδας πιάνει αθηναϊκό πόστο στο "Abra Ovata"

Ο νεαρός σεφ κάνει το δρομολόγιο Λονδίνο-Βουλιαγμένη, για να πραγματοποιήσει το εστιατορικό του ντεμπούτο στην Αθήνα.