Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις. Υπό τον τίτλο πλέον Pop Up Munchies τα πολύ δημοφιλή brunch ξεκινούν ξανά από αυτήν την Κυριακή 13/6 με πρωτότυπα μενού και cocktails, αλλά και σεβασμό στη νέα πραγματικότητα, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών και σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών. Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, το νόστιμο «παρών» θα δώσουν γνώριμοι καλεσμένοι που θα παρουσιάσουν τις γεύσεις τους σε pop up εκδοχή, σαν το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude, το Signora Athens με παγωτά, καφέδες και λεμονάδες, το Food Truck με τις ανατολίτικες γεύσεις και το Falafelladiko με vegetarian wraps. Όπως πάντα τις μουσικές θα επιλέγει ο Pepper 96.6, ο διαγωνισμός Open Mic θα δώσει την ευκαιρία σε επίδοξους performers να δείξουν το ταλέντο τους, ενώ όλα τα πιάτα θα προσφέρονται για eat in, take away αλλά και delivery στο σπίτι.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι 5 must - see γαστρονομικές ταινίες για το καλοκαίρι

Πρόσφατες αξιοσημείωτες παραγωγές που δίνουν τον τόνο στη θερινή ραστώνη των σινεφίλ και γαστροφίλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
10/08/2022

Ένας "Tsiftis" στα Ιλίσια

Το νέο εστιατόριο του Σήφη Μανουσέλη απλώνει τραπέζια σε έναν όμορφο πεζόδρομο των Ιλισίων, έχει το χαλαρό ύφος μιας γαστροταβέρνας και, κυρίως, γεύσεις που έχουν κάτι να πουν.

World’s 50 Best Restaurants: Τάσεις και εξελίξεις στον κόσμο της γαστρονομίας

Αβανγκάρντ ή low tech; Βιγκανιστές ή κρεατολάγνοι; Ποιες είναι οι τάσεις που αναδεικνύονται μέσα από τα 50 Καλύτερα Εστιατόρια του Κόσμου; Ένας κορυφαίος θεσμός επιδρά στην παγκόσμια γαστρονομική σκηνή προβάλλοντας τους influencers της γαστρονομίας.

Ο "Βασίλαινας" βάφτηκε μπλε

Το "Vassilenas Blue", η θερινή βερσιόν του ιστορικού και πολυβραβευμένου εστιατορίου του Θανάση Βασίλαινα, σήκωσε αυλαία στην Αντίπαρο. Πήραμε μια πρώτη, ωραία θαλασσινή γεύση και αναμεταδίδουμε.

Ο Σαντορινιός αμπελώνας επιστρέφει στη "Vedema"

Το ετήσιο ραντεβού των οινόφιλων με τη νέα εσοδεία του Σαντορινιού αμπελώνα επιστρέφει στην έδρα του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, την εμβληματική "Σελήνη", και την κουζίνα του ιστορικού εστιατορίου να υποδέχεται τους παλιούς της σεφ Θοδωρή Παπανικολάου και Πάνο Τσίκα για ένα six hands dinner με τον νέο επικεφαλής, Έκτορα Μποτρίνι.

Psaropoula

Μια ιστορική ψαροταβέρνα περνά σε νέα εποχή χάρη στον Σπύρο Κερκύρα και τους συνεργάτες του, με επιμέλεια της κουζίνας από τον Γιάννη Λιόκα.

"Σαρδελάκι με θέα": Με πλώρη για τα νότια

Ανόθευτες γεύσεις και casual θαλασσογραφία με μαέστρο το κύμα δίνουν τον τόνο στο δημοφιλές στέκι στη Βουλιαγμένη.