Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις.

Ραντεβού ξανά για brunch στην Κυψέλη

Επιστρέφει η αγαπημένη συνήθεια στη Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, κρατώντας ασφαλώς τις απαραίτητες αποστάσεις. Υπό τον τίτλο πλέον Pop Up Munchies τα πολύ δημοφιλή brunch ξεκινούν ξανά από αυτήν την Κυριακή 13/6 με πρωτότυπα μενού και cocktails, αλλά και σεβασμό στη νέα πραγματικότητα, με περιορισμένο αριθμό τραπεζιών και σύστημα ελεγχόμενης ροής επισκεπτών. Από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ, το νόστιμο «παρών» θα δώσουν γνώριμοι καλεσμένοι που θα παρουσιάσουν τις γεύσεις τους σε pop up εκδοχή, σαν το Yazhou με εξωτικά πιάτα σε wok, το El Burro Tacos y Tequila με νόστιμα tacos, ο Guerilla Chef και ο Cookie Dude, το Signora Athens με παγωτά, καφέδες και λεμονάδες, το Food Truck με τις ανατολίτικες γεύσεις και το Falafelladiko με vegetarian wraps. Όπως πάντα τις μουσικές θα επιλέγει ο Pepper 96.6, ο διαγωνισμός Open Mic θα δώσει την ευκαιρία σε επίδοξους performers να δείξουν το ταλέντο τους, ενώ όλα τα πιάτα θα προσφέρονται για eat in, take away αλλά και delivery στο σπίτι.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 2103210146

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μάριος Κάλφογλου: Αποχαιρετούμε έναν ευπατρίδη της δημοσιογραφίας και της γαστρονομίας

Αποχαιρετούμε χειροκροτώντας τον, έναν αγαπημένο παλιό συνάδελφο από τη γαστρονομική ομάδα του Αθηνοράματος. Ο Μάριος έθεσε με τα κείμενά του στο Αθηνόραμα, τις βάσεις της γαστρονομικής κριτικής στην Ελλάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
04/12/2023

Η ιταλιάνικη αλεγρία του "Lolita's"

Το νέο bar restaurant του Ψυχικού καταθέτει τη δική του άποψη για το τι εστί γευστική dolce vita της γείτονος.

Το "Matsuhisa Athens" περνάει το brunch στο επόμενο επίπεδο

Το εστιατόριο – προορισμός του Αστέρα Βουλιαγμένης καλεί τους λάτρεις των high end γεύσεων σε ένα νέο σαββατοκυριακάτικο γευστικό προσκύνημα, προσφέροντας μια γαστρονομική εμπειρία που επαναπροσδιορίζει την έννοια του brunch.