Αντίο «Senios», καλωσόρισες «Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»

Ο γνωστός χώρος της Καλαμιώτου αλλάζει οσονούπω πρόσωπο και υποδέχεται τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στο τιμόνι της κουζίνας.

Αντίο «Senios», καλωσόρισες «Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ»

Οι συμμαχίες ενδέχεται να δώσουν τον τόνο στην επόμενη ημέρα της εστίασης που πλησιάζει και μια τέτοια έχουμε στην περίπτωση του «Senios», το οποίο επιστρέφει οσονούπω με τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη στο τιμόνι της κουζίνας του. Η ομάδα του μαγαζιού της οδού Καλαμιώτου αλλά και των «Τhe Clumsies», «Theory Bar & More», «Odori Vermuteria Di Atene» και «Frater & Soror ένωσε τις δυνάμεις της με τον χρυσοσκουφάτο σεφ και συνιδιοκτήτη του «CTC» χαράσσοντας πλώρη για το «Καφενείον ΣΙ ΤΙ ΣΙ» που ετοιμάζεται για πρεμιέρα κατά τα μέσα Ιουνίου.

Ο γνωστός δίσκος από τον οποίο μπορείς να επιλέξεις πολλά και διάφορα ορεκτικά θα διατηρηθεί, και γύρω του ο σεφ θα πλέξει ένα ενδιαφέρον casual γευστικό σενάριο με μοντέρνο ελληνικό χρώμα, ιδιαίτερους μεζέδες και πιάτα για τη μέση. Τα signature cocktails ασφαλώς δεν θα λείπουν, δίνοντας ειδικά για την περίσταση έμφαση στα επιλεγμένα αποστάγματα από όλη την Ελλάδα και στα ποιοτικά spirits.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.