«My Wine app-ολαύσεις»: Πάρε μέρος στο πιο γοητευτικό crash test σεμινάριο ροζέ κρασιών

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο της σειράς «My Wine app-ολαύσεις» των My market με την υποστήριξη της πρωτοποριακής εφαρμογής My wine app που είναι αφιερωμένο στα ροζέ κρασιά, την πιο ιντριγκαδόρικη αλλά και δημοφιλή οινική κατηγορία.

«My Wine app-ολαύσεις»: Πάρε μέρος στο πιο γοητευτικό crash test σεμινάριο ροζέ κρασιών

Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του το καθιερωμένο πλέον σεμινάριο της σειράς «My Wine app-ολαύσεις» από τα My market με την υποστήριξη της πρωτοποριακής εφαρμογής My wine app. Το σεμινάριο θα είναι αφιερωμένο στα ροζέ κρασιά, την πιο ιντριγκαδόρικη αλλά και δημοφιλή οινική κατηγορία.

Τα τριανταφυλλί, σομόν, κρεμμυδί και ρόδινα κρασιά είναι γαστρονομικά πασπαρτού αφού ταιριάζουν με όλες σχεδόν τις γεύσεις, έχουν πληθωρικό αρωματικό μπουκέτο και σύνθετη γευστική παλέτα. Στη γευσιγνωσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Μαρτίου στο My market Χαλανδρίου (Λεωφόρος Πεντέλης 142) στις 18:00, θα κάνουμε μια νόστιμη βουτιά σε όλα τα διαφορετικά είδη. Ροζέ ξηρά που προέρχονται από χαρισματικές ελληνικές ποικιλίες, όπως το Αγιωργίτικο, η Λημνιώνα και το Ξινόμαυρο, ή από δημοφιλές ξένες, όπως το Grenache rouge, το Syrah και το Cabernet. Λαμπερά αφρώδη με αρώματα λουλουδιών και φρούτων και ακαταμάχητα ημίγλυκα και γλυκά με νύξεις από μαρμελάδες φρούτων.

«My Wine app-ολαύσεις»: Πάρε μέρος στο πιο γοητευτικό crash test σεμινάριο ροζέ κρασιών - εικόνα 1

Τα ροζέ κρασιά έχουν καταγράψει μια εντυπωσιακή πορεία - από το περιθώριο κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να περάσουν στο προσκήνιο και να κερδίσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αλήθεια, ξέρετε πως παράγονται τα ροζέ κρασιά; Ποια είναι τα βασικά αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους; Είναι πιο κοντά στα λευκά ή στα ερυθρά; Κάποτε ήταν το αποτέλεσμα της μίξης λευκών και ερυθρών κρασιών, κάτι που πλέον απαγορεύεται και τα ροζέ κρασιά ακολουθούν την δική τους οινοποιητική διαδικασία.

Στο σεμινάριο θα δοκιμάσουμε μερικές από τις καλύτερες φιάλες που κυκλοφορούν. Το ελκυστικό L’ Esprit du Lac, το μυρωδάτο Μαύρο Πρόβατο, το δημοφιλές Whispering Angel, το σπάνιο Λημνιώνα Ζαφειράκη, το ρομαντικό Bee, το εκρηκτικό Μαύρο Μοσχάτο Μίγας, το φινετσάτο Segura Vindas και οι αφρώδεις Ακακίες θα μας μυήσουν σε όλο το ροζέ φάσμα.

«My Wine app-ολαύσεις»: Πάρε μέρος στο πιο γοητευτικό crash test σεμινάριο ροζέ κρασιών - εικόνα 2

Για να εξασφαλίσετε τη συμμετοχή σας στην ξεχωριστή δοκιμή, κατεβάστε το My wine app στο κινητό σας και μάθετε τα πάντα γύρω από το κρασί! Στη συνέχεια, απαντήστε σωστά σε τρεις ερωτήσεις στο link και γίνετε και εσείς μέλος της παρέας των My wine app-ολαύσεων! Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.