Τα αγαπά ιδιαίτερα τα θεματικά μενού το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου «King George» και η νέα του πρόταση με τίτλο «A Walk in the forest» που μόλις έκανε πρεμιέρα μας δελεάζει με ιδιαίτερα πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους. Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες είναι μερικές από τις πολύ ξεχωριστές δημιουργίες του ταλαντούχου chef de cuisine του «Tudor Hall» Αλέξανδρου Κοσκινά, που θα σερβίρονται μέχρι τις 5/4.
Το «Tudor Hall» μας προσκαλεί για έναν περίπατο στο δάσος
A Walk in the forest λέγεται το νέο θεματικό μενού που θα σερβίρεται στο βραβευμένο εστιατόριο του «King George» έως τις 5/4.