Η νέα εποχή της εύκολης μετακίνησης είναι εδώ

Το «α» συνεργάζεται με την εφαρμογή Here Mobility και κάνει τις εξόδους σας ακόμα πιο ανέμελες.

Η νέα εποχή της εύκολης μετακίνησης είναι εδώ

Αν παρακολουθείτε σταθερά το «α» για να βρείτε τα εστιατόρια απ’ όπου θα ξεκινήσετε την έξοδο σας, τις ταινίες και τις θεατρικές παραστάσεις που θα δείτε και τα bars στα οποία θα καταλήξετε, ξέρετε ακριβώς τις κινήσεις που κάνετε για να εντοπίσετε κάθε φορά τις ώρες προβολής, το κόστος ή την τοποθεσία του εκάστοτε σημείου. Θα έχετε παρατηρήσει ίσως ένα νέο κουμπί που έχει ενσωματωθεί ειδικά για να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τις βόλτες: η «κράτηση διαδρομής» κάνει κάθε έξοδο πιο εύκολη. Αν πάλι γνωρίζετε τώρα το site, είστε έτοιμοι να μπείτε από την αρχή στη νέα εμπειρία εύκολων και οργανωμένων μετακινήσεων, χάρη στο Here Mobility.

Η νέα εποχή των μεταφορών μέσα στην πόλη είναι και επίσημα εδώ· με το πάτημα ενός κουμπιου, αμέσως μόλις αποφασίσετε το εστιατόριο που θα δειπνήσετε ή κλείσετε εισιτήρια για τη must-see παράσταση, μπορείτε να εξασφαλίσετε και τη διαδρομή σας. Επιλέγοντας την αφετηρία και τον προορισμό σας, κλείνετε ένα από τα ταξί της Taxiplon δίνοντας του ακριβώς την ώρα παραλαβής σας. Μπορεί να είναι εκείνη τη στιγμή ή να προκρατήσετε την κούρσα σας για το βράδυ· οι δυνατότητες ανοίγονται σε νέους ορίζοντες.

Η νέα εποχή της εύκολης μετακίνησης είναι εδώ - εικόνα 1

Παράλληλα, η εφαρμογή σάς ενημερώνει τόσο για το εκτιμώμενο κόστος της διαδρομής, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και τη διάρκειά της, ώστε να βρίσκεστε πάντα εγκαίρως στο χώρο που επιθυμείτε. Το άγχος για παρκάρισμα στους στενότερους δρόμους ή η εύρεση πάρκινγκ, η αποχή από σπιρτόζικα κοκτέιλ ή δυνατά wine pairings μένουν στο παρελθόν και η απόλαυση της εξόδου με φίλους είναι το μόνο σημαντικό πράγμα στο κάδρο. Μαζί, θα δείτε όλες τις επιλογές για τα μέσα μεταφοράς που εξυπηρετούν τη διαδρομή σας. Επιλέγοντας τη «λήψη οδηγιών», έχετε σε real time στον υπολογιστή ή το κινητό σας όλα τα βήματα και τους χρόνους που απαιτούνται για να φτάσετε στον προορισμό σας, ενώ κατά τη διάρκεια της μεταβίβασης σας μπορείτε να παρακολουθείτε από την οθόνη σας την εξέλιξη της πορείας.

Η νέα εποχή της εύκολης μετακίνησης είναι εδώ - εικόνα 2

Η νέα πλατφόρμα συμπληρώνει τα κενά στις μετακινήσεις από και προς τον κάθε προορισμό, παρέχει ένα σύστημα ανοιχτής κινητικότητας το οποίο ανανεώνεται σε ζωντανό χρόνο και ακολουθεί μια ολιστική προσέγγιση των μεταφορών, παρέχοντας όλες τις πιθανές λύσεις. Είστε έτοιμοι να αφήσετε στο παρελθόν την ταλαιπωρία των ατομικών μετακινήσεων και να μπείτε στη νέα εποχή του Here Mobility;

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.