Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Τον Χάρη Νικολούζο υποδέχεται ο executive chef του εστιατορίου της Νέας Κηφισιάς Βασίλης Τσατσάκης για μια βραδιά με μοντέρνο κερκυραϊκό χρώμα.

Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο «Άδολο» της Νέας Κηφισιάς. O executive chef του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται στις 27/11 τον Κερκυραίο σεφ Χάρη Νικολούζο με ένα special degustation μενού πέντε σταδίων που θα φωτίσει με μοντέρνα διάθεση τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του. Η αρχή θα γίνει για παράδειγμα με κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα σε στιλ ντάμπλινγκ με πατάτα, κρόκο αυγού και αυγοτάραχο, στα ορεκτικά συναντάμε σουπιά τσιγαρέλι με δεκατέσσερα κερκυραϊκά μυρωδικά και χόρτα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μπουρδέτο με καπνιστό χέλι και έναν κόκορα παστιτσάδα συνοδεία νιόκι με νούμπουλο και τσιπς κερκυραϊκής γραβιέρας. Το κόστος είναι € 48 κατ’άτομο και περιλαμβάνει το pairing με κρασιά της εταιρείας Αμπελόεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
23/09/2022

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.