Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Τον Χάρη Νικολούζο υποδέχεται ο executive chef του εστιατορίου της Νέας Κηφισιάς Βασίλης Τσατσάκης για μια βραδιά με μοντέρνο κερκυραϊκό χρώμα.

Τσατσάκης καλεί Νικολούζο στο «Άδολο»

Ακόμα μια ξεχωριστή βραδιά έρχεται στο «Άδολο» της Νέας Κηφισιάς. O executive chef του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης υποδέχεται στις 27/11 τον Κερκυραίο σεφ Χάρη Νικολούζο με ένα special degustation μενού πέντε σταδίων που θα φωτίσει με μοντέρνα διάθεση τις γεύσεις της ιδιαίτερης πατρίδας του. Η αρχή θα γίνει για παράδειγμα με κερκυραϊκή μπακαλιαρόπιτα σε στιλ ντάμπλινγκ με πατάτα, κρόκο αυγού και αυγοτάραχο, στα ορεκτικά συναντάμε σουπιά τσιγαρέλι με δεκατέσσερα κερκυραϊκά μυρωδικά και χόρτα, ενώ για το κυρίως πιάτο υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε μπουρδέτο με καπνιστό χέλι και έναν κόκορα παστιτσάδα συνοδεία νιόκι με νούμπουλο και τσιπς κερκυραϊκής γραβιέρας. Το κόστος είναι € 48 κατ’άτομο και περιλαμβάνει το pairing με κρασιά της εταιρείας Αμπελόεις.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.