To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά

Στην αρένα του brunch ρίχνεται με τους δικούς του όρους το λαμπερό «Four Seasons» από την Κυριακή 17/11. Πήραμε μια πρώτη γεύση και αναμεταδίδουμε.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά

Στην αρένα του brunch ρίχνεται με τους δικούς του όρους το λαμπερό «Four Seasons» από αυτήν την Κυριακή 17/11. Είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγες ημέρες νωρίτερα, στο πλαίσιο μιας soft πρεμιέρας, και μπορώ να σας εκμυστηρευτώ πως πρόκειται για ένα brunch-εμπειρία. Ήδη από το έμπα στο εστιατόριο «Mercato» του συγκροτήματος σε υποδέχεται ένας υπέροχος και πολύ κομψά στημένος μπουφές, με ατελείωτες γλυκές και αλμυρές επιλογές: φίνα Paris-brest κι εκλέρ, ανάλαφρα τιραμισού και banana toffee σε ποτηράκια, όλων των ειδών τα ταρτάκια, τα cookies, τα muffins και τα φρεσκοψημένα κρουασάν και πίσω τους αχνιστές φοκάτσιες, φανταστικά αλλαντικά, περίεργα ψωμιά, όστρακα και θαλασσινά, όπως κι ένας ασυναγώνιστος σολομός με παντζάρι που φτιάχνουν οι ίδιοι.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά - εικόνα 1

Με το που κάθεσαι στο τραπέζι σού έρχεται μια ωραιότατη πίτσα με καλά αλλαντικά κι ένας φινετσάτος πουρές πατάτας σε ποτήρι, που μέσα του ανακαλύπτεις αβγό ποσέ και βαθιά comfort νοστιμιά. Από κει και πέρα, η τιμή των € 65 κατ’ άτομο περιλαμβάνει ακόμη ένα κυρίως πιάτο από τον ειδικό κατάλογο του brunch, που αριθμεί επτά επιλογές. Ανάμεσά τους πολύ νόστιμα eggs benedict με παλαιωμένο αβγοτάραχο, ζουμερά μοσχαρίσια φιλετίνια με αβγά μάτια, που έρχονται στο τηγάνι με gravy sauce κι ένα μπουκιά και συχώριο χοιρινό, με τραγανή πετσούλα που στροβιλίζεται στη rotisserie του εστιατορίου.

To brunch-εμπειρία του «Four Seasons» ξεκινά - εικόνα 2

Τα υψηλού επιπέδου κοκτέιλ που ετοιμάζει η μπάρα ειδικά για την περίσταση, όπως και οι πολύ ταιριαστές μουσικές που επιλέγει ο DJ, δίνοντας ευχάριστο παλμό στον πολύ κομψό χώρο του εστιατορίου, είναι ακόμη κάποια από τα συν της εμπειρίας, την οποία αξίζει να ζήσετε – ειδικά με τις γιορτές στον ορίζοντα.

Περισσότερες πληροφορίες

Mercato

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Καλαμάτα update: 6+1 γευστικά στέκια στην ανανεωμένη πόλη της διπλανής πόρτας

Ολοκαίνουργια εντυπωσιακά μαγαζιά και ξενοδοχεία αλλά και κλασικές αξίες που κάνουν τη διαφορά, και απλώνονται από την διάσημη παραλία και το κέντρο ως τα περίχωρα, μπαίνουν στην ατζέντα μας για ένα από τα τελευταία σαββατοκύριακα με άρωμα καλοκαιριού στην ολοζώντανη πρωτεύουσα της Μεσσηνίας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
26/09/2022

Για τον Dabiz Muñoz η γεύση είναι μία μεγάλη περιπέτεια

Ο προβοκάτορας Ισπανός μύστης της γεύσης βρέθηκε ξανά στην κορυφή της λίστας των 'The Best Chef Awards'. Όχι τυχαία.

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.