Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους.

Νέα «Migada» στου Ψυρρή

Δεύτερη έδρα απέκτησε μόλις το πολύχρωμο στέκι και αδερφάκι του «Altamira» που γνωρίσαμε πέρυσι στην Πραξιτέλους. Και αυτή η «Migada» εμπνέεται από τα ταξίδια των μεγάλων εξερευνητών στις θάλασσες του κόσμου, μόνο που εδώ η έμφαση είναι στο streetfood, το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε είτε επιτόπου, στα ψηλά stools του μαγαζιού είτε στο χέρι. Θα βρείτε πολλές και διαφορετικές σαλάτες, σούπες, wraps με διάφορες γεμίσεις, burritos και quesadillas, αλλά και bowls ειδικά για εξερευνητές όπως το Marco Pol(l)o με μπασμάτι, κοτόπουλο φιλέτο, guacamole και φασόλια ή το Colombus με ρύζι ατμού, μοσχαρίσιο κιμά και sour cream.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.