Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας  κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου, στη «Σπονδή».

Σπέσιαλ μενού φέρνει το «Spondi Hommage»

Ένας κύκλος με θεματικά δείπνα σε ειδική τιμή και για περιορισμένες θέσεις ξεκινάει από τις αρχές Νοεμβρίου. Η βασική ιδέα του «Spondi Hommage» είναι η γευσιγνωσία της ιστορίας της «Σπονδής» μέσα από αγαπημένα πιάτα που έχουν εμφανιστεί παλιότερα στο εστιατόριο.

Εν προκειμένω, ο σεφ Άγγελος Λάντος σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου Τραστέλη, Arnaud Bignon, έχουν επιλέξει τα πιο διαχρονικά φθινοπωρινά πιάτα από τις δύο τελευταίες δεκαετίες της δημιουργικής διαδρομής της «Σπονδής», και με αυτά έχουν συνθέσει ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας τεσσάρων πιάτων, που θα ξεκινάει μ ένα ορεκτικό καλωσόρισμα και το Sparkling Brut 2015 του Οινοποιείου Δουλουφάκη. Μιλάμε για: το καβούρι με κουνουπίδι, πράσινο μήλο, κάρυ και μέντα (2008), το μπαρμπούνι με ντομάτα, τζίντζερ, αϊολί (2006), τα μοσχαρίσια γλυκάδια με γλυκόριζα, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και καφέ (2009), και το 1000 Feuille με καραμέλα και βανίλια (2007).

Το μενού «SPONDI Hommage - Φθινόπωρο» θα σερβίρεται από Κυριακή μέχρι και Πέμπτη, όλο το Νοεμβρίο για περιορισμένες θέσεις. Κοστίζει 85 € / άτομο και καλό είναι να ενημερώσετε ότι θέλετε να σας το σερβίρουν όταν κάνετε κράτηση.

Περισσότερες πληροφορίες

Σπονδή

Πύρρωνος 5, Παγκράτι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".