Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko»

Συνέχεια στις ξεχωριστές βραδιές που συνδυάζουν –όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομά του- το τερπνόν μετά του ωφελίμου δίνει το «Utile Dulci» το μοναδικό business, food and wine club της Ελλάδας. Η επόμενη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο «Varoulko Seaside» στις 7/11 και θα είναι όπως πάντα μια βραδιά συνάντησης της υψηλής γαστρονομίας και της οινικής απόλαυσης με το business networking και τη διανοητική άσκηση.

Τροφή για σκέψη στα μέλη και τους φίλους του club θα προσφέρουν τρεις εκλεκτοί προσκεκλημένοι και ομιλητές: η Υφυπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και νεότερο μέλος της κυβέρνησης κα Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Ακαδημαϊκός και κορυφαίος αστροφυσικός κ. Χρήστος Ζερεφός και ο έμπειρος τραπεζικός και πανεπιστημιακός καθηγητής, κ. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΛΛΑΚΤΩΡ και πρ. Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μια βραδιά τερπνή και ωφέλιμη στο «Varoulko» - εικόνα 1

Για το τερπνόν της βραδιάς θα φροντίσει ασφαλώς ο Λευτέρης Λαζάρου με ένα ειδικού menu degustation, όπως επίσης ο Απόστολος Μούντριχας με εκλεκτές ετικέτες του Κτήματος Αβαντίς και ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης (MW) που θα επιλέξει εμβληματικά κρασιά του διεθνούς αμπελώνα. Ακόμη και αν δεν είστε μέλη του club, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κα Έλλη Δούκα (2106253763, ellie.douka@utiledulci.club). Το κόστος είναι € 150.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.