Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα. Το ειδικό μενού που σερβίρεται στο χώρο του μπαρ εστιάζει στο συνδυασμό cocktail & burger και είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσετε καθισμένοι και στην εντυπωσιακή ξύλινη μπάρα.
Τα burger που προτείνει ειδικά για την περίσταση ο σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης έχουν σαν βάση το κοτόπουλο, το pulled pork, τον αστακό καθώς κι ένα vegan μπιφτέκι από σόγια, ενώ από εκεί και πέρα επιλέγετε το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί ενεργού άνθρακα ή πολύσπορο) καθώς και τη γαρνιτούρα ανάμεσα σε κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες και τα άπαιχτα χειροποίητα chips με τρούφα που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και για το signature burger 8 ½ του «JuJu» που έχει κι αυτό τη θέση του στο ειδικό μενού, ενώ τα πέντε σπέσιαλ κοκτέιλ περιλαμβάνουν το αφρώδες Nun’s Celebration καθώς και το Director’s Mule με βότκα και γλυκόξινες νότες lime και ανανά.