Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα.

Φουλ του burger στο «JuJu»

Οι Πέμπτες στο πολύ ατμοσφαιρικό bar restaurant στο ισόγειο του ξενοδοχείου «Divani Caravel» έχουν πλέον θέμα. Το ειδικό μενού που σερβίρεται στο χώρο του μπαρ εστιάζει στο συνδυασμό cocktail & burger και είναι ό,τι πρέπει για να το απολαύσετε καθισμένοι και στην εντυπωσιακή ξύλινη μπάρα.

Τα burger που προτείνει ειδικά για την περίσταση ο σεφ του εστιατορίου Σάββας Ληχανίδης έχουν σαν βάση το κοτόπουλο, το pulled pork, τον αστακό καθώς κι ένα vegan μπιφτέκι από σόγια, ενώ από εκεί και πέρα επιλέγετε το ψωμί της αρεσκείας σας (μπριός, μαύρο ψωμί ενεργού άνθρακα ή πολύσπορο) καθώς και τη γαρνιτούρα ανάμεσα σε κλασικές πατάτες τηγανιτές, γλυκοπατάτες και τα άπαιχτα χειροποίητα chips με τρούφα που δοκιμάσαμε και αγαπήσαμε πέρυσι. Το ίδιο ισχύει και για το signature burger 8 ½ του «JuJu» που έχει κι αυτό τη θέση του στο ειδικό μενού, ενώ τα πέντε σπέσιαλ κοκτέιλ περιλαμβάνουν το αφρώδες Nun’s Celebration καθώς και το Director’s Mule με βότκα και γλυκόξινες νότες lime και ανανά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το S.Pellegrino και το Perrier μας περιμένουν στο "Lit Athens"

Το ολόφρεσκο all day στέκι του Κέντρου μιξάρει παραδοσιακή και μοντέρνα Αθήνα σε αύρα, πιάτα και shakers.

26/09/2022

Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος: "Μετά από τόσες απανωτές "σφαλιάρες" πάντα βρίσκουμε τη λύση στα δύσκολα"

Μια κουβέντα με τον σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο για τις φετινές εξελίξεις στην εστίαση και το νέο εκδοτικό του εγχείρημα που συμπυκνώνει τις προσωπικές του "Gefsis".

Τα Πετράλωνα κάνουν "Ζαβολιά"

Καινούργιο και "παιχνιδιάρικο" στέκι έκανε την εμφάνιση του στην αγαπημένη πιάτσα.

Η συλλεκτική φιάλη του Ούζου Πλωμαρίου υποκλίνεται στα καΐκια

Ζήτω τα τρεχαντήρια και τα λίμπερτι, οι βαρκαλάδες και οι γάιτες. Το Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου αφιερώνει τη δεύτερη συλλεκτική του φιάλη στην ομορφιά και την ξυλοναυπηγική τέχνη των ελληνικών καϊκιών.

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.