Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.

Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»

Ένα σπέσιαλ event αφιερωμένο στους λάτρεις της ωμοφαγίας έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο «Ακροβόλι» της Βούλας. Την Παρασκευή 18/10, από τις 8 το βράδυ και μετά, ο Παναγιώτης Λιατόπουλος που προστέθηκε πρόσφατα στη μπριγκάντα της κουζίνας του σεφ και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή και του στενού του συνεργάτη Μίλτου Γιάννου, θα πιάσει θέση πίσω από το μπαρ για να ετοιμάσει όλων των ειδών τα ωμά: από κλασικά sashimi και maki με σολομό, λαβράκι, τόνο και γαρίδα, μέχρι ξεχωριστά inside out rolls σαν τα California με καβούρι, αβοκάντο, σουσάμι και μαγιονέζα ή εκείνα με γαρίδα, αβοκάντο και καψαλισμένες φέτες σολομού. Το ωμό «παρών» στην ειδική κάρτα της βραδιάς από την οποία παραγγέλνετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα δώσουν επίσης signature προτάσεις του καταλόγου όπως το carpaccio τούνας με ρόκα, λάιμ και σάλτσα τρούφας και το ταρτάρ γαρίδας με σέλερι, πράσινο μήλο και τσιπς παντζαριού αλλά και πολλά όστρακα και αχινοί που παίζουν πάντα σταθερά στο «Ακροβόλι».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.