Ένα σπέσιαλ event αφιερωμένο στους λάτρεις της ωμοφαγίας έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο «Ακροβόλι» της Βούλας. Την Παρασκευή 18/10, από τις 8 το βράδυ και μετά, ο Παναγιώτης Λιατόπουλος που προστέθηκε πρόσφατα στη μπριγκάντα της κουζίνας του σεφ και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή και του στενού του συνεργάτη Μίλτου Γιάννου, θα πιάσει θέση πίσω από το μπαρ για να ετοιμάσει όλων των ειδών τα ωμά: από κλασικά sashimi και maki με σολομό, λαβράκι, τόνο και γαρίδα, μέχρι ξεχωριστά inside out rolls σαν τα California με καβούρι, αβοκάντο, σουσάμι και μαγιονέζα ή εκείνα με γαρίδα, αβοκάντο και καψαλισμένες φέτες σολομού. Το ωμό «παρών» στην ειδική κάρτα της βραδιάς από την οποία παραγγέλνετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα δώσουν επίσης signature προτάσεις του καταλόγου όπως το carpaccio τούνας με ρόκα, λάιμ και σάλτσα τρούφας και το ταρτάρ γαρίδας με σέλερι, πράσινο μήλο και τσιπς παντζαριού αλλά και πολλά όστρακα και αχινοί που παίζουν πάντα σταθερά στο «Ακροβόλι».
Φουλ της ωμοφαγίας στο «Ακροβόλι»
Ένα σπέσιαλ event με όλων των ειδών τα ωμά έχει στα σκαριά το καλό θαλασσινό εστιατόριο της Βούλας.