Η Τρούμπα τσίμπησε το «Δόλωμα»

«Ρίξε Δόλωμα» λέγεται το ολοκαίνουργιο μουσικό ψαρομεζεδοπωλείο που πήρε μόλις τη θέση του «Lola’s» στην καρδιά της κινηματογραφικής Τρούμπας.

Η Τρούμπα τσίμπησε το «Δόλωμα»

«Ρίξε Δόλωμα» λέγεται το ολοκαίνουργιο μουσικό ψαρομεζεδοπωλείο που πήρε μόλις τη θέση του «Lola’s» στην καρδιά της κινηματογραφικής Τρούμπας. Το όνομά του που παραπέμπει σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι αντιπροσωπευτικό και των γενικότερων διαθέσεων του. Ο χώρος αποτίνει φόρο τιμής στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με πολλές αφίσες και αναμνηστικά, ενώ από την ίδια εποχή προέρχονται αυστηρά και οι μουσικές επιλογές που όσο περνά η ώρα πυροδοτούν το κέφι.

Η κουζίνα την οποία επιμελείται ο Χρήστος Τζιέρας κάνει focus σε μοντέρνους και κλασικούς μεζέδες της θάλασσας σαν την παντρεμένη σαρδέλα, το τηγανιτό καλαμαράκι με τσάτνεϊ από πιπεριά Φλωρίνης, αλλά κι ένα αλλιώτικο λουκάνικο θαλασσινών ή ένα γιουβετσάκι κακαβιάς με ψάρι ημέρας. Δεν λείπει μια ενότητα αφιερωμένη στα ωμά (όστρακα, σεβίτσε, ταρτάρ) αλλά και μια ευρεία γκάμα από αποστάγματα που μπορείς επιπλέον να απολαύσεις και στο χώρο του μπαρ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ένα ξεχωριστό γαστρονομικό event έρχεται στο "Saradari" της Κρήτης

Ο ταλαντούχος σεφ Χρήστος Λάπας υποδέχεται τον Άγγελο Λάντο και τον Ηλία Σκουλά για ένα μοναδικό six hands dinner.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/09/2022

Selene (Σαντορίνη)

Η κουζίνα της "Σελήνης", με επικεφαλής τον Έκτορα Μποτρίνι, μπήκε στη σαντορινιά της φάση και δίνει την ιδανική ευκαιρία για ένα long weekend στο νησί.

Άνταμ Κοντοβά, τι ετοιμάζεις στο Κάιρο;

Ο Άνταμ Κοντοβάς μιλά στο Δημήτρη Αντωνόπουλο για τα νέα του πλάνα στην Αίγυπτο.

Σαμοΐλης-Pronzato-Κατάρας αποχαιρετούν το καλοκαίρι στην "Cantina" της Σίφνου

Το ιδιαίτερο spot του Γιώργου Σαμοΐλη αποχαιρετά το καλοκαίρι με ένα ιδιαίτερο "six-hands" event.

"The Best Chef Awards": Ο Ισπανός Dabiz Muñoz ξανά στην κορυφή των 100 καλύτερων σεφ του κόσμου

Η προβοκατόρικη high-end γαστρονομική άποψη του εκκεντρικού Dabiz Muñoz τον καθιστά για μια ακόμη χρονιά ως κορυφαίο σεφ του πλανήτη σύμφωνα με το θεσμό των "The Best Chef Awards".

Ανακαλύπτουμε το γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο του Πειραιά στο "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More"

Με αφορμή και την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, διοργανώνεται για πρώτη χρονιά το "Piraeus Taste Festival: Sea Food and More" με παράλληλες εκδηλώσεις στο Μικρολίμανο, την Πλατεία Αλεξάνδρας, το Πασαλιμάνι και την Πειραϊκή.

Στο φεστιβάλ "Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας" θα μάθετε τα πάντα για την κρητική κουζίνα

Ο γαστρονομικός θεσμός της Κρήτης που εστιάζει στην ανάδειξη του πλούτου της κρητικής γης και της τοπικής κουζίνας επιστρέφει στο Ενετικό Λιμάνι του Ηρακλείου για 4η χρονιά.