«Mastello»: η επιστροφή

Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα.

«Mastello»: η επιστροφή

Ύστερα από ένα ακόμα καλοκαίρι στην Άνδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, το όμορφο ψαρο-εστιατόριο επιστρέφει στην Αργυρούπολη όπου ξεκίνησε πέρυσι την αθηναϊκή του καριέρα. Από τις 13/9 ανοίγει ξανά την open air αυλή του όπως πάντα με τον ταλαντούχο Γιάννη Στανίτσα στα ηνία της κουζίνας και chef de cuisine τον Μιχάλη Σάτμαρη. Το μοντέρνο θαλασσινό ρεπερτόριο περιλαμβάνει από ταλιάτα τόνου με τσιγαριαστά χόρτα και καρπάτσιο λαβράκι με μους από μαυρομάτικα μέχρι κριθαρότο καραβίδας αλλά και μια πεσκανδρίτσα με ριζότο από μελάνι σουπιάς, πλάι φυσικά στο φρέσκο ψάρι που έρχεται από τις θάλασσες της Εύβοιας και της Άνδρου. Από το αρχοντικό κυκλαδίτικο νησί κρατάει και η αυθεντική συνταγή της φουρτάλιας που φιγουράρει πλέον στο μενού, μαζί με τα εκλεκτά ανδριώτικα τυριά (βολάκι, πετρωτή, κοπανιστή) που σερβίρουν μαριναρισμένα σε καρπούζι και σταφύλι, αλλά και μια ποικιλία από ψαγμένα σπιτικά προϊόντα όπως το άγνωστο τοπικό γλυκό του κουταλιού μπαμπιλόνι, που μπορούμε μάλιστα να προμηθευτούμε για το σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες

Mastello

Αλεξιουπόλεως 56, Αργυρούπολη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.