Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση

Από εκλεκτή κρεατοφαγία και γκουρμέ μεζεδολόγημα μέχρι κοσμικό eating & drinking και aperitivo στη δροσιά και από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Παλλήνη.

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση

Από εκλεκτή κρεατοφαγία και γκουρμέ μεζεδολόγημα μέχρι κοσμικό eating & drinking και aperitivo στη δροσιά και από το Χαλάνδρι και την Κηφισιά μέχρι το Παλαιό Φάληρο και την Παλλήνη.

«Hide & Seek»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 1

Ένας φοβερός κήπος γεμάτος φοίνικες, κάκτους, καστανιές και ακακίες που, όπως λέει και το όνομά του, παίζει κρυφτό με τη Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου. Η δράση μοιράζεται ανάμεσα στη βραβευμένη μπάρα, που ετοιμάζει ωραιότατα κοκτέιλ, και στα τραπέζια, όπου θα δοκιμάσετε πρωτότυπες fusion γεύσεις με πολυσυλλεκτικό χαρακτήρα, όπως το φαγκρί σχάρας με σος beurre blanc αλλά και το καρπάτσιο από Black Angus σε χωνάκια, με καυτερή ρόκα και μαγιονέζα τρούφας.

«Όμικρον Μεζέ»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 2

Αέρας ανανέωσης πνέει στον πανέμορφο κήπο του μοντέρνου μεζεδοπωλείου του oμίλου Καστελόριζο στη Νέα Ερυθραία. Ο νέος executive chef Μιχάλης Ζάχαρης και ο consulting chef Γρηγόρης Χέλμης σερβίρουν από γαρίδες Αμβρακικού σπεντζοφάι και κοκορέτσι από θράψαλο με τζατζίκι μυρωδικών μέχρι ταρτάρ τόνου, ταμπουλέ με φακές beluga, αβοκάντο και χαβιάρι μαύρου σκόρδου αλλά και μπριζολάκια τόνου νισουάζ. Δεν λείπουν ούτε τα signature παστά και καπνιστά του Χέλμη ούτε το φρέσκο ψαράκι.

«Κρητικός»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 3

Η υπέροχη αυλή είναι επιπλέον ένα δέλεαρ για να πιάσουμε τραπέζι στη διάσημη κρεατοταβέρνα της οικογένειας Δογιάκη στην Παλλήνη. Η ιεροτελεστία ξεκινά κλασικά με μια ματιά στα ορεκτικά, που έρχονται στο δίσκο, και η συνέχεια παίρνει ασφαλώς την οδό του κρέατος, με ατού την άριστη ποιότητα και την κορυφαία τεχνική στο ψήσιμο. Διαλέγετε και παίρνετε άφοβα ανάμεσα σε μοναδικά νεφράκια στα κάρβουνα, συκώτι τυλιγμένο σε μπόλια, μπιφτέκια και ασφαλώς τα διασημότερα παϊδάκια του Λεκανοπεδίου.

«Villa Grigio 46»

Κήποι και αυλές για κάθε διάθεση - εικόνα 4

Τα τρία του χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα το «αδερφάκι» του ιταλικού εστιατορίου «Da Bruno», που περνάει το καλοκαίρι του στη δροσιά του καταπράσινου ανθισμένου κήπου της μονοκατοικίας του 1930 στο Παλαιό Φάληρο. Καθόμαστε χαλαρά στις φερ φορζέ καρέκλες, ανάμεσα στα φαναράκια, τις γλάστρες και τα ψηλά δέντρα, τιμάμε την ώρα του aperitivo με αμέτρητες ετικέτες σε κρασιά, γκράπες, λιμοντσέλο και signature cocktails ιταλιάνικης έμπνευσης και χτυπάμε σταθερά κάρτα στο Colazione della Domenica, το κυριακάτικο brunch δηλαδή με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας.


Περισσότερες πληροφορίες

Hide & Seek

Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Χαλάνδρι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".

Το κύρος του τσίπουρου

10 ή 12 y.o.; Είναι και τα δύο υπέροχα και δίνουν στο τσίπουρο άλλο αέρα δίπλα στα μεγάλα παλαιωμένα αποστάγματα του κόσμου.

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.