3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν

Χαλαρώνουμε, τσιμπολογάμε και πίνουμε κοκτέιλ σε πολύχρωμες αυλές και κήπους της πόλης.

«La Casa Azul»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 1

Η πολύχρωμη τροπική αυλή του Περιστερίου με το σιντριβάνι και τον λουλουδιασμένο χάρτη της Λατινικής Αμερικής μας ταξιδεύει σε μακρινούς προορισμούς, ενώ η κουζίνα ποντάρει στις μοντέρνες λατινοαμερικάνικες γεύσεις, η μπάρα στα στιβαρά ποτά βάσης και η κονσόλα σε ρυθμούς cumbia, tropical και afro.

«Artisanal Lounge & Gardens»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 2

Ο χαρισματικός κηφισιώτικος κήπος αποτελεί διαχρονική πηγή δροσιάς, αέρινα υφάσματα ανεμίζουν στην open air orangerie, οι feelgood μουσικές μας φτιάχνουν τη διάθεση και οι μοντέρνες ελληνικές γεύσεις του Δημήτρη Δημητριάδη βρίσκουν την ιδανική συνοδεία στα signature cocktail της Δήμητρας Αντωνακοπούλου.

«Dos Hermanos»

3 ιδέες για χαλαρό τρωγοπίνειν - εικόνα 3

Τα ζουμερά fajitas και οι πεντανόστιμες enchiladas είναι μερικά μόνο από τα μεξικάνικα classics που απολαμβάνουμε κάθε φορά που χτυπάμε κάρτα στο αγαπημένο εστιατόριο της Κηφισιάς, το οποίο περνά το καλοκαίρι του στον πανέμορφο εξωτικό κήπο παρέα με εκλεκτά κοκτέιλ και λάτιν μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Dos Hermanos

Κυριαζή 24, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Artisanal Lounge & Gardens

Ζηρίνη 2, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Casa Azul (La)

Θηβών 143 & Πελοπίδα 13, Περιστέρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hanky Panky': Ο Γρηγόρης Κίκης παίζει και με street food

Ο βραβευμένος σεφ παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για high end φαγητό του δρόμου στα Άνω Πετράλωνα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
25/04/2024

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

Ο Θάνος Φέσκος δίνει το 'Parōn' στο 'Parilio'

Ο Χρυσοσκουφάτος και διάστερος σεφ αναλαμβάνει το νέο εστιατόριο του δημοφιλούς παριανού ξενοδοχείου.

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.