Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden»

Kάθε φορά που περνάμε από το πολυτελές lobby του «Titania» και ανεβαίνουμε στο roof garden καταλαβαίνουμε το λόγο που κρατά περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα των Αθηναίων.

Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden»

Kάθε φορά που περνάμε από το πολυτελές lobby του «Titania» και ανεβαίνουμε στο roof garden καταλαβαίνουμε το λόγο που το «Olive Garden» κρατά περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα των Αθηναίων. Η πόλη προβάλλει από εδώ ψηλά το ωραιότερο πρόσωπό της και όπου κι αν κοιτάξουμε το μάτι μας γεμίζει Αθήνα: από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι την Πάρνηθα και τον Σαρωνικό, όλα χωράνε σε αυτό το πανοραμικό πλάνο που μας ταξιδεύει, παρέα με τις συναρπαστικές γεύσεις του Χρήστου Τζιλήρα.

Από το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού θα αναφέρουμε ενδεικτικά και μόνο τους μαρουλοσαρμάδες με σύγκλινο Μάνης, φρικασέ άγριων μανιταριών και πρόβειο γιαούρτι, τους αφράτους λουκουμάδες καπνιστής μελιτζάνας με κατίκι Δομοκού και το κατσικάκι γάλακτος με ψητή πατάτα, ελιές Άμφισσας και γραβιέρα Άνδρου, ανάμεσα σε πολλές, εντυπωσιακές δημιουργίες που εκφράζουν τη βαθιά αγάπη του σεφ για την ελληνική κουζίνα και βασίζονται σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα.

Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden» - εικόνα 1

Ένα κοκτέιλ στο κομψό εξωτερικό μπαρ είναι το δώρο που θα κάνουμε στον εαυτό μας στο τέλος του γεύματος, απολαμβάνοντας τη θέα στα φώτα της πόλης και νιώθοντας το μυαλό να αδειάζει.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
01/12/2022

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.

Θamõn

Ένα cool και στιλάτο μικρό ρεστοράν συντονίζει εδώ και λίγους μήνες τα Γιάννενα στους ρυθμούς μιας "γαλανόλευκης" μπιστρονομίας, ιδιαίτερα γοητευτικής και καλοβαλμένης.

"Ποιο εστιατόριο θα ήθελα να έχω ανοίξει": 4 σεφ και restaurateurs απαντούν

4 σημαντικοί εκπρόσωποι της αθηναϊκής εστίασης μιλούν για εκείνα τα μέρη που θα ήθελαν οι ίδιοι να έχουν φτιάξει. Και δεν είναι ασφαλώς τα δικά τους.

Panettone al Parmigiano & Pepe Sichuan, ένα αναπάντεχο deli!

Ένα "αλμυρό" panettone ίσως ακούγεται παράξενα… μέχρι να δοκιμάσεις αυτή τη νέα παραλλαγή του γνήσιου μιλανέζικου panettone Mito21, που έκλεψε πέρσι τις εντυπώσεις.

Αθηνόραμα Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου 2022: Όλα όσα έγιναν στην τελετή απονομής που τίμησε τη γαστρονομική εξέλιξη της Μεγαλονήσου

Οι Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου απονεμήθηκαν για δεύτερη φορά την Τετάρτη 23/11, από το Αθηνόραμα και τον Φιλελεύθερο, στο ξενοδοχείο "Four Seasons" της Λεμεσού.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "Terra bistro"

Διανύοντας τη δέκατη χρονιά του, ένα γευστικό στέκι στην Πάτρα που έχει αγαπηθεί, μας περιμένει ανανεωμένο και φρεσκαρισμένο και για τα χειμερινά μας γευστικά ραντεβού.