Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden»

Kάθε φορά που περνάμε από το πολυτελές lobby του «Titania» και ανεβαίνουμε στο roof garden καταλαβαίνουμε το λόγο που κρατά περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα των Αθηναίων.

Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden»

Kάθε φορά που περνάμε από το πολυτελές lobby του «Titania» και ανεβαίνουμε στο roof garden καταλαβαίνουμε το λόγο που το «Olive Garden» κρατά περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα των Αθηναίων. Η πόλη προβάλλει από εδώ ψηλά το ωραιότερο πρόσωπό της και όπου κι αν κοιτάξουμε το μάτι μας γεμίζει Αθήνα: από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι την Πάρνηθα και τον Σαρωνικό, όλα χωράνε σε αυτό το πανοραμικό πλάνο που μας ταξιδεύει, παρέα με τις συναρπαστικές γεύσεις του Χρήστου Τζιλήρα.

Από το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού θα αναφέρουμε ενδεικτικά και μόνο τους μαρουλοσαρμάδες με σύγκλινο Μάνης, φρικασέ άγριων μανιταριών και πρόβειο γιαούρτι, τους αφράτους λουκουμάδες καπνιστής μελιτζάνας με κατίκι Δομοκού και το κατσικάκι γάλακτος με ψητή πατάτα, ελιές Άμφισσας και γραβιέρα Άνδρου, ανάμεσα σε πολλές, εντυπωσιακές δημιουργίες που εκφράζουν τη βαθιά αγάπη του σεφ για την ελληνική κουζίνα και βασίζονται σταθερά στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα.

Μοναδική εμπειρία στα ψηλά του «Olive Garden» - εικόνα 1

Ένα κοκτέιλ στο κομψό εξωτερικό μπαρ είναι το δώρο που θα κάνουμε στον εαυτό μας στο τέλος του γεύματος, απολαμβάνοντας τη θέα στα φώτα της πόλης και νιώθοντας το μυαλό να αδειάζει.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.