Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο.

Σπέσιαλ ελαιόλαδα και γεύσεις στο «Public Café»

Η δράση το «Public Café δοκιμάζει Κυκλάδες» μπορεί να τελείωσε, την τιμητική του ωστόσο μέχρι τα μέσα Αυγούστου έχει το ελαιόλαδο και δη το βραβευμένο. Στην κορυφή του Public της πλατείας Συντάγματος λοιπόν, μπορείτε να γνωρίσετε και φυσικά να δοκιμάσετε κάποια από τα ελαιόλαδα που ξεχώρισαν στη φετινή διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού Ελαιόλαδου ATHENA (ATHIOOC), σε συνδυασμό με ειδικά πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση ο chef de cuisine του χρυσοσκουφάτου «Tudor Hall» Αλέξανδρος Κοσκινάς.

Κάποια από τα εκλεκτά ελαιόλαδα που προσφέρονται προς δοκιμή και καλύπτουν διαφορετικά terroir περιλαμβάνουν από το One & Olive της Μεσσηνίας (Μεγάλο Χρυσό και Καλύτερο Ελληνικό της διοργάνωσης) και το Protoleo της Λέσβου μέχρι το The Governor από την Κέρκυρα, ενώ ο σεφ προτείνει καπνιστή μελιτζάνα στα κάρβουνα με πικάντικο ελαιόλαδο, ένα ριζότο με τη γεύση των γεμιστών, φρουτώδες ελαιόλαδο και δυόσμο και για γλυκό μους bitter σοκολάτας με σταγόνες ελαιόλαδου.

i«Public Café» | Καραγιώργη Σερβίας 1, πλ. Συντάγματος | 2103239101

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

TGI Fridays™: To πιο fun χριστουγεννάτικο πνεύμα της Αθήνας

Με νέες χριστουγεννιάτικες γεύσεις σε ένα μεθυστικό γιορτινό σκηνικό μας υποδέχεται αυτές τις μέρες το TGI Fridays™, το γευστικό μας στέκι για 25 ολόκληρα χρόνια, που γιορτάζει την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου με Holiday Treats, αλλά και χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματά του.

07/12/2022

Το cool fine dining του Δήμου Σαμουράκη στο "See/ds"

Από τους πιο ταλαντούχους σεφ της γενιάς του, ξεκινάει την προσωπική του πορεία στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας και πείθει.

S. Pellegrino και Acqua Panna: Μας υποδέχονται στο "ITALI.CO"

Το εστιατόριο-μπυραρία είναι η πρόσφατη άφιξη στα νότια που συνδυάζει την ιταλική κουζίνα με μια μεγάλη ποικιλία από μπύρες draft.

"Κόλλιας" & "Ψαράκια και Θαλασσινά" γράφουν μαζί νέα σελίδα στη Γλυφάδα

Τα δύο δυνατά ονόματα της θαλασσινής γαστρονομίας εγκαινίασαν με δυναμισμό τη συνεργασία τους σ’ ένα από τα πιο όμορφα εστιατόρια των νοτίων προαστίων.

Το "Pelagos" υποδέχεται τον Jan Konetzki

Την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, ο πολυβραβευμένος σομελιέ ενισχύει ένα ξεχωριστό wine dinner του Luca Piscazzi.

Η "κλασική μαγειρική του αύριο" στο νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δρίσκα

Η συλλογή των βιβλίων του γνωστού σεφ εμπλουτίζεται με τη νέα του έκδοση "Chef στην κουζίνα σας. Κλασική μαγειρική του αύριο", που θα παρουσιάσει στον "Ιανό".

Η παλιά ταβέρνα ζει στις γειτονιές του Πειραιά

Θα το έλεγες και μια ευκαιρία για ζωντανή περιήγηση στην ιστορία της ταβέρνας-οινοπαντοπωλείου και της ταβέρνας-κουτουκιού, που άγνωστο για πόσο ακόμα θα υπάρχει.