Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις

Το healthy στέκι του Χαλανδρίου εμπλούτισε το μενού του με πολλές raw, vegetarian και vegan επιλογές.

Ένα «Βαζάκι» με vegan γεύσεις

Εδώ και πέντε χρόνια το «Βαζάκι juice bar» κάνει healthy κατάσταση στο Χαλάνδρι με τους cold-pressed χυμούς του από 100% φρούτα και λαχανικά βιολογικής προέλευσης που σερβίρονται –που αλλού;- σε γυάλινο βαζάκι. Εδώ και λίγο καιρό όμως, το στέκι που δημιούργησαν δυο φίλες που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υγιεινή διατροφή έχει εμπλουτίσει το μενού του με πολλές επιλογές για τους λάτρεις της raw, vegetarian και vegan κουλτούρας.

Πολλά healthy bowls και σαλάτες, αλλά και σάντουιτς με προζυμένιο ψωμί φυσικής ωρίμανσης (όπως για παράδειγμα εκείνο με φύτρα αλφάλφα, ένζυμα και χειροποίητη vegan μαγιονέζα) φιγουράρουν στο μενού, από το οποίο δεν λείπουν και τα ανάλογα γλυκά όπως η πουτίγκα με σπόρους chia, γάλα αμυγδάλου, μέλι, granola και φρούτα εποχής. Κάθε Σάββατο μάλιστα υπάρχουν και προτάσεις για brunch και ελαφρύ μεσημεριανό, όπως το vegan avocado toast και διάφορα burgers σαν το Asian με σπιτικό μπιφτέκι από μαύρα φασόλια, μανιτάρια shitake, μαύρο ρύζι, μπρόκολο και καραμελωμένο κρεμμύδι σε χωριάτικο ψωμί.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/04/2024

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.

"Casta Diva": Μύρισε θάλασσα στη Μηλιώνη

Μία νέα ενδιαφέρουσα πινέζα κάνει την εμφάνισή της εκεί όπου κάποτε συναντούσες το 'Πρυτανείον'.