«Τυροκομείο Κωσταρέλου» και στο Golden Hall

Εντός του πολυτελούς mall βρήκε νέα στέγη το γνωστό τυροκομείο του Μαρκόπουλου όπου δημιούργησε ένα κομψό deli κατάστημα.

«Τυροκομείο Κωσταρέλου» και στο Golden Hall

Εντός του πολυτελούς mall βρήκε νέα στέγη το γνωστό τυροκομείο του Μαρκόπουλου όπου δημιούργησε ένα κομψό deli κατάστημα. Η πλήρης γκάμα των γαλακτοκομικών της προϊόντων συναντά τα εκλεκτά κρύα και ζεστά σάντουιτς που γνωρίζουμε από το άλλο τους μαγαζί στο Κολωνάκι, μαζί με δροσερά smoothies και milkshakes, σαλάτες και δροσερές σούπες.

«Τυροκομείο Κωσταρέλου» και στο Golden Hall - εικόνα 1

Στη γωνιά του παντοπωλείου θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, ενώ στο yogurt bar θα συνδυάσετε το γιαούρτι σας με διάφορα toppings όπως γλυκά του κουταλιού, μέλι και granola. Θα τα απολαύσετε επιτόπου, στα τραπεζάκια της «πλατείας» του εμπορικού ή to go.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Tanpopo

Το τελευταίο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά δίνει στην καθημερινότητα μητροπολιτική αύρα.

Η χρυσοκουφάτη γεύση της Μακεδονίας

Τα εστιατόρια του βορρά που ανήκουν στην ελίτ της ελληνικής σκηνής.

Στου 'Μαραθωνίτη' για σένιο φρυγαδέλι και παϊδάκι πρόβατο

Στο υπόγειο κουτούκι του Παγκρατίου έχουν βρει την κρεάτινη συνταγή της επιτυχίας και τη σιγοντάρουν με σπιτικό κρασί.

Τα χρυσοσκουφάτα εστιατόρια της Αθήνας

Η κρεμ ντε λα κρεμ της αθηναϊκής εστίασης, όπως αυτή προκύπτει μέσα από τους Χρυσούς Σκούφους 2024.

Η χρυσοσκουφάτη γαστρονομία του Αιγαίου

Η haute cuisine του ελληνικού αρχιπελάγους όπως την ξεχώρισε για φέτος ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός της χώρας.

Texturas: όταν η γαστρονομία πασπαλίζεται με μαγεία!

Η avant guard της γαστρονομίας δηλώνει ξανά ισχυρό παρόν οδηγώντας τα γευστικά πράγματα προς τα μπρος. Τα κόλπα των σεφ που ζηλεύουν οι ερασιτέχνες της μαγειρικής και φέρνουν τη μαγεία και τη φαντασία στη ρεαλιστική μαγειρική. Η σεφ Natalie Jewell μας εξηγεί πως και γιατί.