«Thea Terrace» με ανανεωμένο look και ακόμη πιο μαγική θέα

Με εντελώς νέο πρόσωπο υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι το ατμοσφαιρικό caf-bar-restaurant «Thea Terrace» στον έβδομο όροφο του «Central Hotel» στο Σύνταγμα.

«Thea Terrace» με ανανεωμένο look και ακόμη πιο μαγική θέα

Με εντελώς νέο πρόσωπο υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι το ατμοσφαιρικό caf-bar-restaurant «Thea Terrace» στον έβδομο όροφο του «Central Hotel» στο Σύνταγμα.

Μετά τη ριζική της ανακαίνιση, η προνομιακή ταράτσα χωρίστηκε ουσιαστικά σε δύο χώρους, έναν με πιο lounge ύφος για καφέ, ποτό και τσιμπολόγημα κι έναν με πιο εστιατορικό προσανατολισμό. Ο πρώτος, με χαλαρές πολυθρόνες σε διάφορα επίπεδα, επιβλέπει όλη την Αθήνα, από τη μητρόπολη έως τον Πειραιά, ενώ ο δεύτερος, όπου μπορείς να απολαύσεις μέχρι το απόγευμα και τον καφέ σου, μοιάζει να ακουμπάει στην Ακρόπολη, στα Αναφιώτικα και στην Πλάκα.

«Thea Terrace» με ανανεωμένο look και ακόμη πιο μαγική θέα - εικόνα 1

Το μενού, με την υπογραφή των σεφ Μάριου Σταματάκη και Κωστή Κουτουλάκη, συνεχίζει να καλύπτει διαφορετικά γούστα, με νέα πολύ ενδιαφέροντα πιάτα, όπως το λαβράκι σοτέ με σπανάκι και πατατοσαλάτα με σάλτσα λεμόνι και κάππαρη και η ταλιάτα rib eye με gravy μανιταριών.

Δίπλα τους σταθερά bestsellers, όπως το κριθαρότο με γαρίδες και γλυκό κρασί, ­αλλά και μια επιλογή σε σαλάτες, ζυμαρικά και ορεκτικά μάς δίνουν ιδέες για διαφορετικές ώρες της ημέρας, ενώ τα signature cocktails, με την υπογραφή του mixologist Αλέξανδρου Γκικόπουλου, συνοδεύουν ιδανικά τη μαγευτική θέα κατά τη δύση του ηλίου ή το βράδυ, όταν τα φώτα ανάβουν στα γραφικά σοκάκια της Πλάκας.

Περισσότερες πληροφορίες

Thea Terrace Bar

(ξεν. «Central Hotel») Απόλλωνος 21, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

"Ami gastrotheque", γαλλικό μπιστρό με αθηναϊκό twist

Το concept που θα συναντούσες σε κάποια παριζιάνικη γειτονιά, προσαρμόζεται στην αστική γευστική πραγματικότητα της πρωτεύουσας και αφήνει υποσχέσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
02/12/2022

Νέα πλάνα για τον Θάνο Στασινό

Η τρέχουσα σεζόν βρίσκει τον σεφ σε νέα πόστα, ρόλο συμβουλευτικό αλλά και ενεργό στην κουζίνα, αλλά και με δικό του χώρο στα σκαριά.

"Τρεις λαλούν": Vegan κουζίνα με ουσία

Ένα ακόμα πόστο, στο Γκάζι, που προσφέρει μια αξιόλογη γκάμα προτάσεων για κάθε ώρα της ημέρας, αποδεικνύει ότι η αυστηρά χορτοφαγική κουζίνα πέρα από ιδεολογικό έχει και γευστικό ενδιαφέρον.

Sushimou

Για να απολαύσεις τη χάρη εξαιρετικών ψαριών, ο Αντώνης Δρακουλαράκος κεντάει sashimi και nigiri σε ένα αμίμητο one man show.

Ρέθυμνο: Μια ιστορία οίνου και γαστρονομικού πλούτου

Με αγροτικά project που προσεγγίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά και διαμαντάκια της κρητικής γης που διεκδικούν θέση στις καρδιές και τα πιάτα μας, το τοπίο του Ρεθύμνου γίνεται ολοένα πιο ελκυστικό.

Αν ο foodie δεν πάει στον σεφ, πάει o σεφ στον foodie…

Γιατί οι σεφ "ξεσπιτώνονται" μαγειρεύοντας ως φιλοξενούμενοι σε κανονικές ή αυτοσχέδιες ενίοτε κουζίνες; Βρεθήκαμε σε μια σειρά γαστρονομικά happening στο εξωτερικό και καταθέτουμε κάποιες σκέψεις για την αμεσότητα κουζίνας-σάλας που θέλει τους μάγειρες να βγαίνουν από το "καβούκι" τους.

Casserole

Ένα χαριτωμένο ελληνικό μπιστρό στην ευρύτερη διοίκηση πρωτευούσης, που θα έλεγαν κι οι παλιότεροι, είναι από τις καλύτερες προτάσεις στην πέρα ανατολική πλευρά των Αθηνών.