
Το πρώτο αυθεντικό low & slow BBQ της πόλης, στημένο στα πρότυπα ενός αυθεντικού smokehouse, ήρθε στη ζωή μας την περασμένη άνοιξη για να μας φέρει τις μυρωδιές και τις γεύσεις του αμερικανικού Νότου. Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, εκεί όπου βρίσκαμε κάποτε τα «Τρία Γουρουνάκια», ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.
Με signature επιλογή τα Low & Slow Turkey Bennies, με αβγά ποσέ και σιγοκαπνισμένο, spicy φιλέτο γαλοπούλας σε πολύσπορο ψωμί με cranberry sauce και αρωματική κρέμα παρμεζάνας, στο μενού φιγουράρουν ακόμη ιδιαίτερες προτάσεις σε bagels, μπέργκερ, σαλάτες και γλυκά, ενώ ξεχωρίζει το πρωτότυπο French toast με τσουρέκι, fudge σοκολάτας, κεράσια σε γλυκιά σος και χειροποίητο παγωτό μασκαρπόνε! Ανεβάζοντας όχι μόνο τον γευστικό πήχη αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση της πόλης, το brunch θα σερβίρεται καθημερινά στον upbeat χώρο του «Fine Mess».