Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Το πρώτο καπνιστό brunch της πόλης είναι ένα «Fine Mess»

Το πρώτο αυθεντικό low & slow BBQ της πόλης, στημένο στα πρότυπα ενός αυθεντικού smokehouse, ήρθε στη ζωή μας την περασμένη άνοιξη για να μας φέρει τις μυρωδιές και τις γεύσεις του αμερικανικού Νότου. Έχοντας ήδη αφήσει το στίγμα του στην πιάτσα του Κολωνακίου, εκεί όπου βρίσκαμε κάποτε τα «Τρία Γουρουνάκια», ετοιμάζεται να δώσει παλμό στο αθηναϊκό καλοκαίρι και να μας συστήσει το καπνιστό του brunch.

Με signature επιλογή τα Low & Slow Turkey Bennies, με αβγά ποσέ και σιγοκαπνισμένο, spicy φιλέτο γαλοπούλας σε πολύσπορο ψωμί με cranberry sauce και αρωματική κρέμα παρμεζάνας, στο μενού φιγουράρουν ακόμη ιδιαίτερες προτάσεις σε bagels, μπέργκερ, σαλάτες και γλυκά, ενώ ξεχωρίζει το πρωτότυπο French toast με τσουρέκι, fudge σοκολάτας, κεράσια σε γλυκιά σος και χειροποίητο παγωτό μασκαρπόνε! Ανεβάζοντας όχι μόνο τον γευστικό πήχη αλλά και την καλοκαιρινή διάθεση της πόλης, το brunch θα σερβίρεται καθημερινά στον upbeat χώρο του «Fine Mess».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Στο "Junky the Foodtruck" θα φας διαφορετικό 'βρώμικο'

Το Mini Cooper που έγινε καντίνα είναι μια ξεχωριστή περίπτωση βρώμικου στο κέντρο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
31/03/2023

Pre & After theatre: τα εστιατόρια και μπαρ που ολοκληρώνουν τη θεατρική έξοδο

Οι προτάσεις που συμπληρώνουν τις εμπειρίες εξόδου των θεατρόφιλων λίγο πριν ανέβει η αυλαία ή όταν τα φώτα στη σκηνή σβήσουν.

Τα ελληνικά εστιατόρια της La Liste Mediterranean 2023

7 εκπρόσωποι της εστιατορικής σκηνής της χώρας βραβεύτηκαν στον έγκριτο θεσμό και σε μία νέα κατηγορία που κάνει focus στη Μεσόγειο.

Οι σεφ μίλησαν: Ο Έκτορας Μποτρίνι πιο επιδραστικός σεφ της Ελλάδας

Γιορτάζοντας φέτος τα 30 τους χρόνια, οι Χρυσοί Σκούφοι δίνουν το λόγο στους κορυφαίους σεφ της Ελλάδας, καλώντας τους να αναδείξουν τους συναδέλφους τους με τη μεγαλύτερη επιρροή στην εστιατορική πραγματικότητα της χώρας. Με τον Έκτορα Μποτρίνι στην πρώτη θέση και τους Σωτήρη Ευαγγέλου και Αθηναγόρα Κωστάκο να συμπληρώνουν τη χρυσή τριάδα της μεγάλης ψηφοφορίας, ιδού το top 10 των πιο επιδραστικών σεφ της χώρας!

Άννη Ηλιοπούλου, πώς άντεξαν για 30 χρόνια οι Χρυσοί Σκούφοι;

Η εμπνεύστρια και επικεφαλής των Χρυσών Σκούφων Άννη Ηλιοπούλου μάς θυμίζει πώς γεννήθηκε, πώς εδραιώθηκε και πώς εξελίχθηκε ο κορυφαίος γαστρονομικός θεσμός, που εδώ και 30 χρόνια οδηγεί την εστιατορική σκηνή της Ελλάδας σε διαρκή αναβάθμιση, ωθώντας τη συνεχώς προς νέες κορυφές.

NiDo

Ολοκαίνουργιο γαστρονομικό μπαρ, που καινοτομεί στην προσέγγιση της fusion κοσμοπολίτικης κουζίνας του σερβίροντας μικρά πιάτα. Έχει ρυθμό, τρυφερότητα και σκληράδα, ό,τι πρέπει και για after office χαλάρωση και για μενού γευσιγνωσίας.

Το "Dolli’s" είναι το πιο πρόσφατο γαστρονομικό must

Ασυναγώνιστη θέα, προσεγμένη κουζίνα με δημοφιλή hit, κομψό σκηνικό, το εστιατόριο στο roof του "The Dolli at Acropolis" είναι "πρέπει" εμπειρία.