Το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή

Ολόφρεσκη άφιξη με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, σε ένα φωτεινό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης.

Το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή

Ολόφρεσκη άφιξη με άρωμα θαλασσινό και χρώμα αιγαιοπελαγίτικο, το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή, μεταμορφώνοντας την αεράτη σάλα του σε ένα φωτεινό σκηνικό, ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Με μια εντυπωσιακή τοιχογραφία από κατάλευκα σπίτια με γαλάζιες οροφές να δεσπόζουν στο φόντο, το νέο στέκι ψαροφαγίας της Πλατείας Κοραή σερβίρει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά: διαθέτει από σαρδελίτσα μέχρι ροφό, με τα καλαμάρια, τις γαρίδες, το χταποδάκι και τα όστρακα να πλασάρονται δίπλα στις απαραίτητες χειροποίητες αλοιφές.

Αστακομακαρονάδες, γαριδομακαρονάδες, ριζότο σουπιάς και μυδοπίλαφα έρχονται με την ένδειξη της σπεσιαλιτέ για τους μερακλήδες της παρέας, οι αναδιπλούμενες τζαμαρίες ανοίγουν για να μετατρέψουν όλο το μαγαζί σε μια μεγάλη εξωτερική αυλή, ενώ μεγάλη γκάμα αποσταγμάτων συμπληρώνει την άκρως νησιωτική αύρα του μαγαζιού.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψάρι Ψάρι

Πλ. Κοραή 5, Αγ. Παρασκευή
  • Ταβέρνες / Μεζεδοπωλεία

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.