Όνειρο θερινής ημέρας και νύχτας στο «Zillers»

Κάθε μας επίσκεψη στο καταπράσινο roof garden του boutique ξενοδοχείου «The Zillers» ισοδυναμεί με εύκολο ταξιδάκι αναψυχής, που μας κάνει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της καλοκαιρινής πόλης.

Όνειρο θερινής ημέρας και νύχτας στο «Zillers»

Κάθε μας επίσκεψη στο καταπράσινο roof garden του boutique ξενοδοχείου «The Zillers» ισοδυναμεί με εύκολο ταξιδάκι αναψυχής, που μας κάνει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην καρδιά της καλοκαιρινής πόλης. Ένας πρωινός καφές με πανοραμική θέα στην πλατεία της μητρόπολης και στον ιερό βράχο, ένα στιλάτο light lunch που εξελίσσεται χωρίς καν να το καταλάβουμε σε απογευματινό aperitivo, ένα άκρως ρομαντικό δείπνο τη στιγμή που η πόλη ανάβει τα φώτα της... Όλα τα σενάρια θερινής καλοπέρασης μπορούν να γραφτούν εδώ, στα ψηλά της Μητροπόλεως, έχοντας τη γεύση που τους αξίζει.

Οι ξεχωριστές προτάσεις της ταλαντούχας σεφ Κωνσταντίνας Φάκλαρη, που διακρίθηκαν και φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «αθηνόραμα», ισορροπούν επιδέξια ανάμεσα στην παράδοση και τη σύγχρονη γευστική αντίληψη κι εκπέμπουν γοητευτική «γαλανόλευκη» φινέτσα που μας ιντριγκάρει. Στις σταθερές μας επιλογές βρίσκονται πάντα οι εξαιρετικοί γίγαντες Πρεσπών με αβγοτάραχο Μεσολογγίου, άνηθο και λάιμ –από τις κλασικές σπεσιαλιτέ της σεφ–, χωρίς να λέμε «όχι» και στις νέες της προτάσεις, όπως οι baby πατάτες με καπνιστό χέλι, ρέβα, sour cream και κρεμμυδάκι τουρσί και το αρνί με τραχανά από βουβαλίσιο γάλα, μελιτζάνα και τηγανητά γλυκάδια.

Όνειρο θερινής ημέρας και νύχτας στο «Zillers» - εικόνα 1

Εξίσου ανανεωμένα είναι και τα κοκτέιλ που επιμελείται ο ταλαντούχος Γιάννης Σαμαράς, όπως πάντα σε αρμονία με τις γεύσεις του καταλόγου, για να επιδοθείτε σε πρωτότυπα pairings. Το La Notte Brava φέρνει την τεκίλα με το νέκταρ αγαύης και την αλμυρή φράουλα σε ένα σοφιστικέ και γλυκόπικρο τετ-α-τετ, ενώ το Bloody Moon (ένα αλλιώτικο, ας το πούμε ελληνοπρεπές, Bloody Mary με ούζο, βότκα, ντομάτα και λεμόνι) ακούγεται η τέλεια επιλογή για εκείνα τα βράδια με γεμάτο φεγγάρι, που θα τα περάσουμε ρομαντζάροντας σε ένα από τα πιο αγαπημένα μας καταφύγια του αθηναϊκού κέντρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Zillers (The)

(ξεν. «The Zillers») Μητροπόλεως 54, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Michelin αβαντάρει Αθήνα

Μόλις ανακοίνωσε ο Κόκκινος γαστρονομικός οδηγός τα αστέρια του που κολακεύουν σίγουρα την πρωτεύουσα αλλά κρύβουν και μια ανατροπή με απώλεια αστεριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
29/09/2022

Νέα αστέρια Michelin και ανατροπές στα εστιατόρια της Αθήνας

Η ελληνική πρωτεύουσα διαθέτει ένα νέο εστιατόριο με δύο αστέρια Michelin, καθώς και δύο εστιατόρια που λαμβάνουν αστέρι για πρώτη φορά, η "Σπονδή" χάνει το 2ο αστέρι της, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν για τη δέσμευσή τους στη βιωσιμότητα και λαμβάνουν το πράσινο αστέρι Michelin, ενώ 7 νέα εστιατόρια περιλαμβάνονται στις προτάσεις, ανεβάζοντας τον αριθμό των επιλεγμένων εστιατορίων σε 27.

8 απαραίτητες στάσεις στην Αρχελάου

Ο δρόμος-success story του Παγκρατίου και όλα όσα τρως και πίνεις σε αυτόν.

La Meat Maison

Ένα κορυφαίο κρεοπωλείο, ένα εξειδικευμένο στο εκλεκτό κρέας εστιατόριο και μια μπουτίκ ντελικατέσεν δημιουργούν έναν πολυχώρο κρέατος που καινοτομεί στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει και νιώθει καλά

Ο νέος head chef της 'Hytra' μιλά για όσα τον καθορίζουν εντός και εκτός κουζίνας.

San Pellegrino: Στην υγειά της υψηλής γαστρονομίας!

Συνώνυμη με την κουλτούρα της κουζίνας υψηλών προδιαγραφών, η ελεγκάν δροσιά των γαστρονομικών νερών S.Pellegrino® & Acqua Panna® συμπληρώνει κορυφαίες στιγμές της γεύσης.

Απόστολος Δήμου: Ο νέος executive chef του Four Seasons Athens αποκλειστικά στο "αθηνόραμα"

Από τις Σεϋχέλες στην αθηναϊκή ριβιέρα, με διαλείμματα σε Σαουδική Αραβία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σερβία και Λίβανο, ο Απόστολος Δήμου επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από μια δεκαετία περιπλανήσεων, για να αναλάβει μια από τις μεγαλύτερες μαγειρικές ομάδες της χώρας. Ποιος είναι και τι καινούριο θα φέρει στη γεύση του πολυτελούς resort;