Ο «Βασίλαινας» υποδέχεται την Gaia Wines

Μια ακόμα βραδιά οινογευσίας έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο των Ιλισίων.

Ο «Βασίλαινας» υποδέχεται την Gaia Wines

Μια ακόμα βραδιά οινογευσίας έχει στα σκαριά το ατμοσφαιρικό εστιατόριο των Ιλισίων, που υποδέχεται την Gaia Wines (15/5) και τα κρασιά της από τη Νεμέα και τη Σαντορίνη. Στο ταξίδι αυτό, με τα αρώματα του Ασύρτικου και του Αγιωργίτικου, αφηγητής θα είναι ο Γιάννης Παρασκευόπουλος, δημιουργός της Γαίας μαζί τον Λέοντα Καράτσαλο, ενώ ο chef του «Βασίλαινα» Μάνος Γαρνέλης θα αναλάβει το γευστικό πάντρεμα με ένα ειδικό μενού 6 πιάτων (€ 55 κατ'άτομο).

Δείτε αναλυτικά το μενού της βραδιάς

Ταραμοσαλάτα
λευκός ταραμάς | αραβικές πίτες
Ρητινίτης Nobilis

Τόνος Ταρτάρ
ξινόμηλο | πίκλα μάραθου | καπνιστή μαγιονέζα
Ρητινίτης Nobilis

Καλαμάρι ψητό
κουσκoυσέ Θεσσαλονίκης | κρόκος Κοζάνης 4-6h
Αγιωργίτικο Ροζέ ‘18

Λαυράκι carpaccio
εσπεριδοειδή
Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment ‘18

Μοσχίδα Νάξου
αφρός πατάτας | ραγού μανιταριών
Αγιωργίτικο της Γαίας ‘17

Τιραμισού
αφρός εσπρέσσο | σορμπέ κακάο
Ανατολικός Αγιωργίτικο ‘05

Περισσότερες πληροφορίες

Βασίλαινας

Βρασίδα 13, Ιλίσια
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'Hurry Up': Για διαφορετικό street food στο Κουκάκι

Ο Χάρης Μπονάνος καταθέτει εδώ και λίγες εβδομάδες τη δική του πρόταση για φαγητό του δρόμου, σε ένα cool σημείο της οδού Βεΐκου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/04/2024

Ο Βασίλης Καφαλούκος είναι σεφ που λερώνει την ποδιά του

Μία κουβέντα με τον μάγειρα-χαμαιλέοντα που φροντίζει για όσα τρως στο δημοφιλές 'Kowalski'.

Το 'Maison Colette' ήρθε με τόλμη και γοητεία

Πρώτη ματιά στο νέο γευστικό σποτ που μετρά μόλις λίγα 24ωρα ζωής στο Ψυχικό και τον χώρο της ιστορικής 'Ράμπας'.

Νηστεία "αλά ιταλικά" στο "Da Bruno"

Το πρώτο -με επίσημη πιστοποίηση- αυθεντικό ιταλικό στην Αθήνα είναι ξεχωριστή επιλογή και για την περίοδο της νηστείας.

Γαστρονομικό ραντεβού στο "Jenny’s Rooftop"

Για μια one night only γευστική συνάντηση μας περιμένουν στο εστιατόριο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών ο δημοφιλής σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και ο σεφ του εστιατορίου Θοδωρής Υψηλός, με ένα four-hands μενού υψηλών πτήσεων.

"Λακάνη": Με "Αστικό φαγοπωλείο" επιστρέφει ο βραβευμένος σεφ Δημήτρης Κονταράτος στη Ρόδο

Η "Λακάνη", που θα σερβίρει τη ροδίτικη παράδοση υπό δημιουργικό πρίσμα σε μοντέρνο χώρο στο κέντρο της πόλης της Ρόδου, θα είναι το solo βήμα του σεφ μετά από μακρά θητεία ως executive chef των ξενοδοχείων της "Blu Collection", με σειρά βραβείων για τη δουλειά του στο εστιατόριο "Five Senses".